Esra_80_ Kızlarınızın ismini düşündünüz mü nelere karar verirdiniz🥰 Ben cinsiyetimizi öğrenince hemen isim bulmaya gectim 🤷♀️😅 Anlamı ve kulaga hoş gelen isim arıyorum🥰 Aklımda MİRA geçiyor ama anlamı hoşuma gitmedi🙄
Safisss Esra_80_ Mira ismi kulağa hoş geliyor ☺️ Benim kızım olursa diye adı yıllardır hazır 😂 Mihrimah koyacağım inşaallah
Dlngnz Esra_80_ ikizlerim olucak ikiside kız 🤗 birinin adı Ebrar olcucak diğeri beli değil daha ama anlamı çok güzel bakın derim fikir olsun🥰
Nursel67 @Esra_80_ ben cinsiyetini bilmeden ismini koymuştum kız olduğunu öğrenince pekte zorlanmadım 🤣 adı Meyra Nur olacak kısmetse
Burcuu3761 Esra_80_ beğendiğimi eşim beğenmiyor eşimin beğendiğini ben ama aklımda olanlar Beren Derin Gülce bakalım bunlardan biri mi olacak
2021annesi Dlngnz bende yillardir bi kizim olsa ebrar koycam adini derken simdi 35 haftalik kiz cocuguna hamileyim ecrinin anlamini ogrenince kalbim baska ismi kabul etmedi birturlu😬😬
Burcuclk Dlngnz benim kardeşim ismi ebril leyya yeğenim ise ebrar :) ebril ebrar uyumlu bence ve kim duyduysa çok sevdi ismi
Huris53 Esra_80_ keşke resim atmayı bilsem isimli hastane çıkışı falan yaptırdım o kadar hoş ve güzel duruyor ki ismi bayılıyorum 😍
_abc_xyz Merve3855 ebced hesabına göre ismi gül olan veya isminde gül geçen kimseler hayatlarında mutlu olamazlarmış ve gerçekten kaç gül ismi geçen tanıdığım oldu ise hiç mutlu değiller 😅
Esra_80_ Anneeoluyorumm aaaa bende Elis Mira diye düşünüyordum ama kararsızım işte TEk isim mi olucak☺️
Didi6 Anneeoluyorumm Elis ismini iyi araştır canım https://bebegimeisim.blogspot.com/2019/03/elis-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1
Savciergoc Esra_80_ ben hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kızım olursa hep Eylül dedim 🌸 Eylülüm olcak Allah’ın izniyle kuran da geçmiyomuş ama anlamı güzel okudum 🥰
TugbaZmn sevgisevgi bizde maysa meva koyacağız meva necm suresinin 15inci ayetinde cennetin adı olarak geçiyor maysada yazın açan çiçek anlamında
Esra_80_ Caniimkizim Evet Anlamı benimde hoşuma gitmedi ama Çok hoşuma gidiyor naparım bilmem peki anlamını bilerek koyacak mı