Beyzan mmk01 ben sizinkini erkege benzettim sanki bacak arasında hafif bir karartı var gibi testislere benziyor gibi ama tahmin sadece. Bir de kafa yapısı erkek gibi geldi bana ama çok keyifci olduğu kesin 😍sağlıkla gelsin inşallah
Beyzan Ozzzz_b size bir prenses geliyor bence 2.attiginiz resimde bacak arası düz baya kız gibi sağlıkla gelsin inşallah
Hayalsuveannesi SenaUysal doktorun yanına gitmeden çikolata ye ve bolca su iç hemen gösteriyor bende öyle yapmıştım
Beyzan Hayalsuveannesi bende de çok işe yaradı sonra da şu manzarayı gördüm 😀 [https://hizliresim.com/01Ry1p]
Nur123456789 Beyzan Canım bize de tahminde bulunur musun lütfen resim atamadım sayfamda var zahmet olmaz ise bakar mısın 😊
tugceskn- Ozzzz_b kiz sanki canım benimde öyleydi kordon bir tek gözüküyordu bacak arasına kadar gördük ama doktor tahminde bulundu 12.haftamdayım %51 kız dedi
dilo- Emel38 bir kızım var çok isterim bi oğlum da olsun.Doktor henüz söylemedi 11+3 te erken dedi.3 hafta sonra kesinleşir sanırım.Teşwkkğr ederim 🙏 inş öyledir
Beyzan Nur123456789 baktım ama hiç belli bir şey yok ne söylesem yalan olur. İnşallah en kısa zamanda öğrenirsiniz 😍