Eylul2107 Hilalsny evet göbek deligimin oraya geliyo kafasi cok kötü tekmeliyor valla en son 27 haftada gttik 28 olarak görünüyordu 1170 kilo dedi sizinki kac kilo ayin 11 de tekrar gtcemm
Hilalsny Eylul2107 ooo masallah benimkine 1275 grm demisti doktor 29 haftaliktik. Bende 15inde gidicem tekrar. 15ine kadar 1.500 olur herhalde :)
Herseyguzelolacak Hilalsny allttan muayene etti hem çamaşırında ıslaklık oluyodu ben daha çok onu söylemiştim ikisi bir arada yani
Nadireela sevdam_21 aynen bende 34 haftaligim benimde iç çamaşırımda sarımsı bi akinti oluyor ins kötü bisey değildir
Hilalsny Umksanbe ona hic dikkat etmedim acikcasi ama sanirim yasasakta yasamasakta oluyodu. Cinsel ilişkiden sonra gelir mi oyle akinti hamilelikte ? Hamilelik öncesi olmuyodu iliskiden sonra oyle bisey
Umksanbe Hilalsny benim hamileyken cinsel ilişkiden sonra sabah uyanıyorum mesala taaretlemmek için bak bakardım söyle sümüksü bi şey peçeteyle alıp atıyordum
Gmz_bfbf Meri112 benim de 15.haftada ayni bu sekilde akintim basladi. Sizde herhangi bir enfeksiyon vs cikti mi? Normal miymis yoksa bir seyin belirtisi mi bilginiz var mi ?
Meri112 Gmz_bfbf doktor gayet normal olduğunu söyledi ilaç olarak fitil yazdı kullanıyorum geçiyor gibi oluyor tekrar başlıyor o yüzden artık bende normal görmeye başladım.