Yagmur_mom Evett hanimlar 14+0 ım benimle ayni olanlar kac kilo aldiniz kac haftalik kac kilo aldiniz😊
mmk01 Yagmur_mom 13+5 im 3 kilo aldım ve hiç birşey yemiyorum 😔 doktora söyledim geçen gün ödemdir o geçer gbi bişey söyledi
momsboys Yagmur_mom benim bugun tam 15+0 daha hiç kilo almadım hamile olduğumda hiç belli değil zaten
Busracobann Yagmur_mom 14+3canım 1 bucuk kilo kadar aldım ama tartılmadım 1 haftadır sen ne kadar aldın
badehandeyldz Deryauzm27 ilkse çıkmaz ikinci benim o yüzden çabuk çıktı zaten daha kızım küçük karın gevşek o yüzden canım
Deryauzm27 badehandeyldz benimde iki kızım var buda 3 gebeliğim senin bebişin cinsiyeti bellimi tam aynı günlerimiz valla en iyisi arayı acmamissin
badehandeyldz Deryauzm27 aa aynı günde olmamıza sevindim💕 erkek canım belli iki kere pipiyi gördük seninki ne? Allah bağışlasın kızlarımızı ben bilerek açmadım yaşımda küçük diye beraber büyürüz dedim ilerde istesem yine bunlar büyüyünce doğururum inşallah
Deryauzm27 badehandeyldz aynen valla canım benim önce erkek sonra kız dedi doktor 🤭 eli ayağı düzgün olsun da 26 yaşında 3 çocuk annesi olcam bende inşaallah 🥰 çok güzel inan genç yaşta anne olmak sezeryanmi doğumun senin
badehandeyldz Deryauzm27 maşallah 3 kız sırtın yere gelmez elin ayağın olurlar🥰 evet canım çok dar bi çatım var açılma yumuşama olmuştu ama dikişin çok olur dedi diye doktorum kabul etmedim halbuki bebek 1 haftaya kalmaz doğardı ama spinal sezeryan oldum ❤️
maria12 Deryauzm27 ne kadar genç annesiniz. İlk çocuğunuz kaç yaşında merak ettim. Benim yaşım 25 daha ilk çocuk ☺️