ogrencianne35 UrazyadaMasal ben de aral atalay a gitmek için kendisi perinatoloji uzmanı olduğu için ama 550 tl ddiler doruk hastanesine gidiyorum normal de sanirim onu da orada yaptiracagiz şuan öyle duruyor orada da 350 tl olduğu söylenmişti bi doktorumuza da danisacagim bakalim
UrazyadaMasal ogrencianne35 bana da DRM gidebilirsin orayada farketmez dedi baya memnun kişi var bende orayi tercih edicem
UrazyadaMasal Hellolo bnde sonomaru tercih edicem o yüzden çok yüksek devlette çekio fakat sıra almak güç
mucizemelegim Hellolo devlette yer bulmak zor diye oludum ben ama arayıp şansınızı deneyin isterseniz
Artemis16 Tugcee1234 şehir hastanesinde detaylı nasıldı özeldeki gibi renkli çıktıyı filan veriyolar mı benimde doktorum detaylıya yönlendirdi
Blackk34 Arkadaşlar kaçıncı haftada gideceksiniz detaylı ultrason için? Bir de Medicana’da detaylı ultrason yaptıran var mı acaba?
yagizinannesi1 Bende sonomarda çektirdim birkaç hafta önce 300 liraydı memnun da kaldık cd ve fotoğraf verdi
Mlss Emg merhaba bende tomokayi düşünüyorum nasildk detayli anlatir misiniz neler verdi . Açıklama nasildi. Yardimci olursaniz cok sevinirim.
bsr-asn-ozr Sonomar için iki hafta önceden randevu almak yeterli mi? Bir de illaki doktor yönlendirmesi mi gerekli? Bilen birisi cevaplarsa sevinirim:)
mucizemelegim bsr-asn-ozr yoğunluktan dolayı 2 hafta öncesine alırsanız iyi olur doktor yönlendirmesine de gerekli değil