Zeynepreyyan Mery94 idrarda pozitif çıktıysa bazen yanılma oluyor ama kanda pozitif çıkıp adet olduysan kimyasal gebelikte önce değerler yükselir sonra düşer ve adet olursun
momelif Mery94 cnm maalesef varmis ama ilerleyememis kimyasal yani uzulmeyin sonrasinda cabuk kalinior insaallah
Mery94 emineyavuzhan gülünecek ne var anlamadim . 4 kere testim positiv cikdi sonra adetim geldi dün kanamam sonra hastaneye gittim hamile degilsiniz dediler idrar testinde hala soktayim nasil oldu anlamadim kimyasal diyor bazilari ama
emineyavuzhan Mery94 Bende yaşadım aynısını canım 4 ay önce 3 defa testim pozitif çıktı kanamam oldu bayram tatili vardı acile gittik beta testi verdim onda 10 çıktı hamilelik oluşmuş sanırım düşük yada kimyasal gebelik dediler olabiliyor
Ozlemyeni Mery94 benimde oyleydi.idrar testlerim pozitif kan testi negatifti.bazi insanlarda hormonlar yuzunden troid falan bazen yukseliyomus.bu hormonlarda israr testinde yanlis pozitif sagliyomus
Mery94 Nnjwkwkl peki hemen tekrar hamile kalinabilinirmi yoksa beklememizmi lazim bi kac ay bilgisi olan varmi
emineyavuzhan Mery94 Şuan gebeyim doktor istediğin ay hamile kalabilirsiniz dedi benim 4 ay olmadı bu ay oldu
Nnjwkwkl Mery94 korunmana gerek yok dedi benim 8 ay sonra falan oldu ama cogujun hemen diğer ayına olmuş