basakgelmis- Kızlar son regl tarihine göre 5 haftalık hamileyim 30.12 de yaptığım kan testimde değerim 373 pozitif çıktı kesenin gözükmemesi normal mi?
H-melek basakgelmis- acele etmeyin, regl tarihini baz alıyoruz ama her zaman o tarihe göre ilerlemiyor süreç
Pelinbyrktrlr basakgelmis- karından rahat bir şekilde görünebilmesi için en az 2000 olması gerekiyor hcg nin canım, daha çok erken üzülme haftaya görünür 🌸
Knkhbb Çok erken şuanda minimum 1500 olması gerekiyor oda normal muayenede gözükmeye bilir vajinal muayeneyle gözüküyor
Busracobann bana doktorum 5000 olunca gel demişti kese için 6+3 de keseyi gördük daha erken canım gece döllenme de olabilir korkma değerin artışını takip et
zynb_ozkn basakgelmis- benimde görünmemişti o haftada geç döllenme olmuştur değerlerin yükselince görünür canım
Haticeyuce31 basakgelmis- 6.7. Hwftada git o zaman görünebilir canm merak etme ben 254 ile ogrendim doktoe kese görünmez bile 2 3 hafta sonra gel bakalım dedi o zaman göründü
Tugcekkkkk basakgelmis- canım daha çok yeni o yüzden görünmez. Betanın 2000 ve üzeri olması gerekir. Hatta benim beta 2300 iken vajinal de 4000 iken karından ultrasonda görüldü
Yesimykc Kızlar bende salı günü icin randevu aldım doktordan salı günü 6 + 3 olucam insallah bende görürüm.