ecemeric Merhabalar kızlar 🙋🏼♀️ Denimobi sayfasından alış veriş yapan var mı? Montessori ve anne yani beşiği almayı düşünüyorum ordan ama güvenilir olup olmadığını Bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
Gizem___ ecemeric biz denimobi safir bebek odası takımı aldık çok kaliteli çok beğendik hatta bu kadar iyi olduğunu hiç tahmin etmiyorduk kuruldu kocaman yatak oldu.
3506 ecemeric Siteye baktım, güzel ve kaliteli gözüküyor takımlar . Ancak neden tekli beşiklere fiyat yazmamışlar, herkese farklı fiyat mi veriliyor ki, saçma geldi. Whatsapdan fiyat öğrenin demişler 🤔🤔
ecemeric Gizem___ insallah biz de memnun kalırız. Sipariş oluşturduk şuan. Sakarya’da ikamet ediyoruz.O sebeple emin olamamıştık ama kurulum olduğu gün ödeme alıyorlarmış zaten. Bundan dolayı bi endişemiz kalmadı. Artık öyle şeyler duyuyoruz ki hep bı dolandirilacakmisiz hissi oluyor doğrusu
ecemeric 3506 bilemiyorum ama piyasaya göre çok ta pahalı gelmedi bana. Sık sık kampanya da yapiyorlar gördüğüm kadarıyla. Tek Montessori fiyatına hem anne yani hem Montessori siparişi verdik bugün. Güzel oldu ☺️