Heyecandorukta Selam kızlar ben 34. Haftadayım ve merak ediyorum kaçıncı haftadan sonra kilo alımı duruyor? Belli bir aşamaya gelince duruyormuş 🤔Son haftaya kadar yükseliyormu yoksa 🤔😬
Handeekar Heyecandorukta 35 de sanki durmaya basladı benim durdu bebegin hızlandı ben haftada 2 kilo kesin alıyordum 3 haftada 1 kilo aldm
Busraozel Bende doğana kadar alır diye biliyorm herkes öle dedi ama bende meraktayım 36+5 de gittim 3250gr dedi 38 de gidicem umarım daha fazla kilo almaz demişti dr boyuda uzun çünkü normal doğum için zorlanırsın dedi 🙈
Laylaaaa121212 Busraozel boyu kaç acaba ? 28 haftada arkadaşıma 39 cm dediler bizimki uzun olcak ben kısayım bizimki 35 sizin kide uzun mu
Laylaaaa121212 Busraozel 32 de bıy kilosu ne kadar dı hatırlayabiliyormusunuz MaşAllah rabbim esirgesin 🧿
Busraozel Laylaaaa121212 yanlış hatırlamıyorsam 31de gitmiştik boy 39 kilo 2860 gr dı canm rabbim hepimizinkini nazarlardan korusun sağlık versin inşallah 🤲🏻💕
Busraozel Heyecandorukta ahahahahha 🤣😂 yaaaa onu niye karıştırıyosunuz ki şimdi 🙈 19 kilo aldım baya genişlemiş bir de göbişim var 20 ile doğuma giderim muhtemelen 😅
Heyecandorukta Busraozel Ya merak ediyorum daha büyüyecekmi diye 😬 Bende 12 kilo aldım 34. Haftadayım, 15 ile doğuma gitmeyi planlıyordum ama bu hızla zor 😁 Çatlamadan bitse keşke diyorum 🙃😁