Dilaayes Vallaa abuk subuk postlara cevaplara geliyor dundden beri post acmakkdan umutla. Bakıyorum tek yorum yok ya doğum yapan hiç mi yok
glnzem Dilaayes benim eve çok yakın o hastane Doğum yapan bildiğim yok canım ama arkadaşım oraya muayene oluyor doğumunu da orada yapacak
miray2015 Dilaayes merhaba canlıca erdemce şükran hanim vardı şimdi kendi yerini açtı umraniyede isterseniz oraya gidebilirsiniz komşum çok memnun kaldı bende oraya başlayacağım inşallah https://instagram.com/dr.sukran_akalin?igshid=1ga4r43mjnn8g
Elifkls Dilaayes ben asuman hanıma gidiyorum suanlık memnunum pazartesi gidip gün alıcam 20-25 ocak arası alırız demişti bakalım.
glnzem Dilaayes evet baya memnun bide riskli onun ki. Bebeğin eşi önde erken Doğum riski var baya ilgileniyor
miray2015 miray2015 çalmak erdemde de kendim doğum yaptım ayşe funda demir doktorumuz ondanda çok memnun kalirsiniz
miray2015 Dilaayes şuan klinik olarak en uygun orasi hastahaneler120 orasi 150 aliyor doğum ücretleri de yapacaganiz hastaneye göre değişiyor en uygun 2 den başlıyor medivia oda şuan klinikler 200 den aşşaği yok
Dilaayes miray2015 doğum meedivia da zor cnm herkesle. Aynı yerde sancı çekip yanına. Kimsseyi almiyorlarmis
Dilaayes Elifkls asuumann hannimdan heerkez çok şikayetçi diye duymuştum cnm ya çok araştırdım hep yorumlar şikayet
Elifkls Dilaayes evet arastırdıgımda şikayet cok var.Ama cevremde giden sezeryan olan kişiler var ve memnunlar.bende yeni öğrendim fakat son günlerim oldugu için değiştirmek istemiyorum.Doktor birazda şans işi.frekansların tutması lazım😌😌