Btm571 HULYA0693 canım alaturka tabiki çünkü genelde egzersiz yaptığınız zaman çömelme hareketi yapıyoruz buda onun aynis o yüzden alaturka daha iyi hem doğumu kolaylaştırıyor
Arnisa HULYA0693 benim için alaturka daha rahat büyük için . Klozette oturur gibi ıkınamıyorum . Popoyu yıkamakta zor . Alaturkada geriliyosun daha iyi oluyo sonra sıvı sabunla popişi yıkıyorum 🤣
Btm571 MihricanA bende 37 haftaama girdim yapayım dedim ama hala bebek midemin üstünde bir türlü inmedi acaba bu dönemden sonra inermi yoksa sezeryanmi olacak sizin bebek inmismi
HULYA0693 Btm571 canım inme ile sezeryan olmuyor bebek doğum pozisyonuna girmiş mi onu sorman lazım doktora başı aşağıda mı 🙄
Merveakbulutt HULYA0693 klozet kullanabiliyorum diğer türlü oturamıyorum göbek çok büyüdüğü için oturamıyorum ve karnım çok sıkıyor😁
Btm571 HULYA0693 doktor doğum pozisyon nu almış dedi yani bebek tam yukarda onunla alakası yok sanırım
Tugce_24 HULYA0693 valla en başından beri sürekli kusuyorum 36 haftadayız hala kusuyorum benim çok zor geçiyor zaten birde tuvalete çökemem😂