Gigy Melo24_ rubella ve toksoplazmayı ben yaptiramamistim,detaylı kan sayımı yapılıyor yine sormak lazım
mucizemm_3 Melo24_ d vitamini hariç diğerleri yapılıyor şeker ,üre ,Feritin ,Demir ,Demir bağlama’ crp ,kolestrol, hemoglobin aklıma gelenleri yazdım bunlara bakılıyor
Melo24_ damlali randevu aldım 11 gün sonraya verdiler. Doktorum bugün istedi bunları yaptır haftaya bidaha gel dedi. 11 gün beklesemmi
Zeynep-aa Melo24_ sağlık ocagında yapılan tahlillere güvenme yüksek cıkarıyor doktor dedi guvenmiyoruz ordaki testlere diye, sehir hastanesine git…
esraizmirli Melo24_ canım rubella falan varya onlar yapılmıyor en iyisi devlet hastanesinden randevu alıp yaptır hepsini yapıyolar ben öyle yapmıştım
mom77 Melo24_ bende toksoplazma rubella ve prolaktın harıc hepsine bakmıslardı sanırım onceden prolaktın rubellaya vs de bakıyokarmıs ama artık yenı kararla bazı seylere buyuk hastaneler bakmaya baslamıs.
Hilalsny Melo24_ tatlim benim saglik ocagimda hepsi yapilmisti. Belki yerden yere farklilik gosteriyo olabilir. Sadece idrar tahlili yapamamistik oda virus doneminde oldugumuz için onu hastaneden yaptirmstim
Haticeyuce31 Melo24_ kuzum ayni liste bende vardi ilk başta sadece kızamıkçık testini biz yapmıyoruz dedi aile hekimi onun dışında hepsini yaptırdım savlik ocağında ben doktorumda tek kizamikcigada gerek yok kalsin hepsi temiz zaten deid
busraerdalll Melo24_ ben çoğunu sağlık ocağında idrar ve bı kaçını da devlet Hastanesi’nde yaptirmistim