anneebrulice Benefit tüm sebzeleri haşlıyorsunuz sonra süt ve krema koyuyorsunuz nefis yemek tariflerininkini yapıyorum ben çok lezzetli oluyor
babyberry Benefit brokolileri buharda haşlayın besin değerleri suya geçmesin sonra üzerine süt ya da krema ekleyip blend edersiniz tabi daha detaylı internetten bakın ama önemli olan buharda haşlamanız yoksa siyah bi suyu çıkıyor çiğden koyarsanız böyle yemyeşil oluyor
Burcinisp88 Benefit ben ilk önce rondoda parçalayıp 15 dk bekletiyorum. Sülforan diye bi madde açığa çıkıyormuş. O çok faydalı. Sonrası aynı soğan, un vs😊
Beyzan Benefit ben brokoli ve havuç koyuyorum önce haşlama sonrs blender ve terbiye ile buluşma ve afiyet olsun 😍
sue92 Brokolileri haşlıyorum az bir suyla. İçine başka sebzeler de koyabilirsiniz. Sonra blenderdan çekiyorum. Ya içine terbiye ekliyorum ya da kremalı yapacaksam krema veya süt.
Benefit babyberry brokoliyi buharda haşlayıpmı katıyorsunuz ben direk çiğden koydum bütün sebzelerle birlikte brokoliden çıkan yeşil suyunu dökmedim dökmem mi gerekiyor du
Beyzan Benefit brokoli havuç bir tencereye alıyorum üstüne de et suyu atıyorum bebeğim için. Hasliyio aynı tencerede blender yapıyorum. Elbette en sağlıklısı buharda pişirmek ama biraz tembellik var bende 😬
ratatosk Benefit https://www.google.com/amp/s/www.nefisyemektarifleri.com/kremali-brokoli-corbasi-305350/nyt-amp/ Şu tarifi yapıyorum çok güzel oluyor