Ballilokmacik Krtalzyn isim güzel aslında, sadece ağır mi diye düşünüyor insan bir de çok moda bu aralar 😊
Kbraelif_15 Benim oğlumun adıda Ahmet Arda olucak inşallah 🌸 Kerem ve Eren isimleride çok güzel Eren yiğenimin adı 🌸
Zehradurdu Ballilokmacik ben ailelerin karsmasına anlamıyorum acı yı sıkntıyı sen cek isme gelince kendileri karsr veriyorlar siz mi fırsat veriyorsunuz onu da. Bilmiyorm.. O isimlerde bir ARDA var.
Ballilokmacik Zehradurdu malesef biz firsat verdikk onlar da bulduğumuza kulp buldu.. ne diyelim hayirlisi teşekkür ederim💕
kbrMEVA Ballilokmacik bizimki doğmadan belliydi eşim çok istiyordu kız olursa balım erkek olursa karan ilk kızımın adını ben kattım bununda eşim BALİM ERVA BİRİ BİSE DEDİGİNDE BABASİNA SOYLEYİN DİYORUM KİMSE BİSE DİYEMİYO
S-U Ballilokmacik Alparslan 😍 bizde ilk bunu düşündük sonra yenisini bulunca vazgeçtik ama iki hafta önce ablam doğum yaptı o koydu alparslani anlamı da güzel eski türk isimlerinden , tabiki eşinizle ortak kararınız olsun👶🏻
Ballilokmacik S-U esimin sıralamasında ilk alpaslan var bakalim hayırlısı olsun. Siz de saglikla kucağıniza alin insallah💕
Zehradurdu Ballilokmacik ikincisinde üçünsünde akıllı davranırsın inşallah 🙏 hayrılsıyla saglıkla kucagına alırsın..