Ebru2403 Susaminannesiii ya bende güveniyorum doktoruma ama bugün başka bi doktora gidince öyle deyince ve çevremdekiler de ikinci kez de vurunmuşlar oyuzden bi karışıklık yaşadım ama vurunsada birşey olmuyormuş herhalde
Susaminannesiii Ebru2403 yani sizi bu kadar rahatsız edecekse bir daha vurdurun gitsin. Baya stres oldugunuzu düşünüyorum her kan uysmazlıgı postunda siz varsınız hep aynı soru . Bebekte sizde geriliyorsunuz.
Susaminannesiii Ebru2403 evet daha dün konustuk. 15 te vurundum yeterli. İll gebelikte hic vurdurmayan bile var
yelizozturkk maria12 evet isteyebilirsiniz. İlkinde ücret ödemiştim ben çünkü acil vurunmam gerekiyordu kanamadan dolayı. İkincisinde de para ödeyeceğiz sanıyordum meğersem böyle bi imkan varmış.
Susaminannesiii Ebru2403 bence artık kaygınızın oldugunu belirtip, doktorunuza danısın son sözü o söylesin. Benim uzmanlık alanım degil
lylaadnzz123 20 haftalık hamileyim 2 hafta önce kanamam oldu düşük iğnesiyle beraber kan uyuşmazlığı iğnesi oldum. Doktorum etkisi 12 hafta sürüyor tekrar vurulacaksın dedi
Aygul01 Ebru2403 zaten iki kez vuruluyor 28 haftada ve doğumdan sonra. Bana 8 haftada vurulmuştu kanamam vardı dolasıyla doktor 28 haftada vurmaya gerek görmedi birde dogumdan sonra vuruldu 😊