Ebru2403 Smgeeee benim 1. Gebelik kimyasal gebelik oldu şimdiki bu gebeligim 2. Gebelukmi olarak sayılıyor ki bilginiz varmi
Smgeeee Ebru2403 o konuda bilgim yok canım birsey diyemem ama mutlaka doktoruna danış derim sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah 🙏
minikprensesimm Ebru2403 canım ben 12.hafta da lekelenmem olmuştu vuruldum yarın da tekrar vurulacağım
Tugbahanim1 Haftada kanamam olmuştu o zaman kan uyuşmazlığı iğnesi vurmuşlardı. 28. Haftamda tekrar test yapıldı negatif çıktı ve tekrar iğne vuruldu.
minikprensesimm Ebru2403 canım henüz reçete yok elimde yarın sabah gideceğim bi kan testi vereceğim sonrasında iğne olacağım doktorum böyle demişti bakalım sabah 9.10 da randevum var
Ikrnur Benimde kan uyuşmazlığı var ilk kızımda vuruldum iğne ama test filan hatırlamıyorum ayın 13.de gitçem tekrar vuruncam herkes testle vurunmuş galiba bende merak ettim giidp bakcam geçmiş testlere yapılmış mı die
Minigim20 Ebru2403 bizde de var uyuşmazlık ama ilk gebelik diye doktorum Geek gormedi herhangi bir test de yapmadı bende merak ediyorum nasıl bir test yapılıyor diye
yelizozturkk Ebru2403 benim iki testim de negatif çıkmıştı, pozitif çıkması durumunda ne yapılıyor bilgim yok maalesef.
Minigim20 Ebru2403 anladım canım sağol bizimki iğneye gerek duymuuo test de yapmaz sanırım bende başka doktora mi danissam diye düşünüyorum
Ebru2403 Minigim20 ben kendi doktorum gerek duymadı başka doktora gittim vurunmaya lazim dedi etrafımdaki herkeste vurunmus bende vurundan inşallah bir zararı yokmuş önlem amaclı
maria12 Ebru2403 benim ilk gebeliğim doktor test yaptı. Negatif çıktı 28 e daha gelmedik bakalım iğne yapacak mı. Bir de kanama olunca erkenden iğne yapıyorlar. Senin kanaman mı olmuştu
minikprensesimm maria12 canim ilk 12.hafta da olduğumda devlete acile gitmiştim orada doktor yatış olarak gösterdi kan tahlili yapıldı iğneyi vurdular bi saate çıktık herhangi bir ücret ödemedim ama yarın özele kendi doktoruma gideceğim orada ne ne kadar öderim bilmiyorum
maria12 Ebru2403 lekelenme olduğu için yapmış doktor demek ki. 28 de de vurulman gerekir o yüzden doğru bir şey yani canım.