DenizC Merhaba anneler bugün 20. Hafta kontrolümüz vardı ve doktor rahim ağzının 2.5 olması gereken değerinin 2.8 olduğunu alt sınırına çok yakın olduğunu söyledi fitil verdi bol istirahat et dedi bu durumu yaşayan var mi acaba
Suzii-90 DenizC 25 mm alt sinir canim bol bol yat dinlen hatta kalkma insallah uzama olur bende serklajliyim ve hep yatıyorum sende dikkat et yürüyüş falan yapma ben evden çıkmıyorum 5 ay bitecek hep evdeyim sağlıkla kavuşalım insallah
Sema05 DenizC gerekirse kalkmamaya çalış cnm ben şu an serklajliyim. İkinci serklajim hatta üçüncüye hamileym. Şu an anladığım kadarı ile sende serklaj yok fitilini koy vc dışında kalkma cnm
Smctn Suzii-90 ben iki kere serklaj oldum ilki 16 haftalik acil oldum ikincisi 20 haftalik oldum cunki hunilesme olmuş dikiş atmis suan sadece dikiş tutuyor bebeği şuan 31 +1 haftalıgim hep yatıyorum ve hala doktorum mucizesin diyor
DenizC Ben suan 20 haftalığım çok şükür serklaj yok suan sadece fitil verdi diğer kontrolde tekrar bakalım dedi insallah hepimiz sağ Salim bebislerimizi kucağımıza alırız