Kızlar bende doğurdum artık 😃 kaç kere yazmıştım buraya bir türlü gelmeyen oğlum diye öncelikle size şunu söyleyim ben iğneden bile o kadar çok korkan Bi insanım ki hem korkmak hem patik atak biriyim ama hamile kalınca bunların hepsini yendim. Doğumuma geçeyim 😃 salı akşamı hiç birşeyim yoktu gece Bi sancı geldi ama önemsemedim lavobaya kalktım geçer dedim geri yattım ama arada hep geliyor sancılar dakika tutmak aklıma hiç gelmedi yattım geri sonra bende ishal gibi karın ağrısı ile geri gittim lavobaya kanamam başlamış ama ben nişan zannetim baktım baya geldi eşimi uyandırdım o gün de kaynanam bende kalıyordu ona söyledik doğumun başlamış üstünü giy dedi ben şok 🤯 napıcamı bilemedim anemi aradım geldi yolla çıktık bu arada Meryem Ana otunu suya koyup gitmiştim hastaneye gittiğim de muane yaptılar 7 santim açılmam varmış ama sancı o kadar yok nstye yattığım da daha zor oldu benim için çünkü açılmam ilerlediği için beni yürütmediler doktor yoktu gelmesini bekledik tekrar muayene edince suyumu patlattı Bi çubukla tabi sancılar biraz daha hissetmeye başladım sürekli dua okudum bana ıkıma hissi gelmeye başlamıştı bardım hemşiler geldi doktor muayene etti 9 10cm olmuş neredeyse doğumu hazırlayın dedi götürdüler beni sancın ve ıkınma hissin gelince ıkın dediler öylede yaptım 3 4 ıkınmada oğlum kayı verdi ilk çıkması zor ama sonra o kadar rahatladım ki kucağıma verdiler kordonunu kestim götürdüler oğlumu kesim olduğu için dikiş attılar biraz o zaman masada kaldım hemen çıkmadım yani böyle böyle kızlar 6 gibi hastane ye gittim 8.20 de doğum yaptım ☺️ Rabbim herkeze nasip etsin bütün hamilelere kolay doğum nasip etsin.
Son haftalarda yürüyüş bana yaptım sukuat hurma sürekli hareket yaptım birde kızlar Bi yerde dinlemişdim doğumu başlatmak için ananans yiyin diye doğum yapacağım gün ananans yemiştim sancım olsun diye bilmiyorum ne kadar faydası oldu uzun oldu hakkınızı helal edin ☺️