Tugcekkkkk Tugceonur ya ben ikizlere hamileyim ve inanılmaz çok kız bebek istiyorum. Hamilenin hamile ye duası geçermiş lütfen dua et benim de biri kız olsun🙏 Allah hepimizin evladını sağlıklı sıhhatli en önemlisi hayırlı etsin bizlere
Gigy zumrasmom valla o kadar güzelleştiğimi söylediler ki ,herkes erkek diyordu ama kızımız olacak Allah’ın izniyle ☺️bence herkeste farklı öyle düşünmeyin sağlıklı olun da ,hormonlar öyle hissettiriyordur 🙈
tgb006 Cevizlikek tek bir yorum bile yok güzelliği aldığına dair. Bence sadece sizin güzelliğinizi almış. Burda yazanların hiçbirinin almamış 🤣
Cevizlikek tgb006 ben size cevap verdigimi hatırlamıyorum kendi hamileliğimde olan bı konudan bahsettim komik olan ne acaba cidden bazı insanları anlamıyorum ne kadar kabasiniz
Tugcekkkkk zumrasmom yok ya bence cinsiyete değil hormonlarla alakalı bir durum. Benim de ilk gebeliğim erkekti dönem dönem sivilce bazen uçuk bazen de rengimde dolgunluk olmuştu. Sürekli makyaj yapardım evde hasta gibi durmayım diye.
Tugceonur Tugcekkkkk Rabbim inşallah sağ sağlim kucağına almayı nasip eder 🤲🏻 Gönlünden geçeni nasip eder
Kuzey61 zumrasmom alakası yok canım her hamilelik kendine özgü. Ben 2. Oğluma hamileyim ikinde bebek gibi yüzüm İpek gibi saçlarım olmuştu resmen hücrelerim yenilenmişti sanki 🙈 ve sorunsuz bir hamilelikti bulantım vs olmamıştı. Bunda hem bulantıdan solgun düştü yüzüm gözüm çok çirkinleştim herkes kız olacak demişti 20+5 olduk hâlâ çirkinim ve oğlum olacağı kesinleşti 🤣
DenizAlpinannesii zumrasmom benim oğlum olacak bende de aynı dert var 😔 suratımın her yeri pütür pütür sivilce doldu zaten şişmanlıktan tava gibi oldu yüzüm kızı erkeği bilmem ama hamilelik cidden güzelliği alıyor 😔
Kbraozkn zumrasmom ilk hamileliğimde kızım oldu tüm izlerim sivilcelerim yaralarım geçmişti şuan büyük ihtimal erkek bebeğe hamileyim aksine yüzüm mayın tarlasına döndü
haziranin25i zumrasmom benimde kızım olacak ama cildimde sivilce ve lekelenme oluşmadı burnum ve dudaklarım aşırı şişti 😍
archmom zumrasmom canım kızım olacak ama cildim tersine daha güzel oldu . Canlandı ve parlaklaştı . Kullandıgın ilaçları ve yediğin yemekleri bir kontrol edebilirsin bence .