Esrabaris124 Merhaba ben 14 haftalik hamileyim hamile kaldigimdan bu gune hep ruyamda erkek cocugu goruyorum sizce kiz mi erkek mi
Melike0642 Esrabaris124 Rüya ile cinsiyeti bilemezsin canım ben hep erkek görüyordum ama kızım olacak 😊
Emircan Esrabaris124 canım ben oğluma hamileyken hep kız cocugu görmüştüm ☺️ Ama bilemeyiz aynı cinsiyeti rüyasında görenlerde var sonucta :)
Baby06 Esrabaris124 bende rüyamda erkek bebek görüyordum hep hatta 1 tane kadın kucağında erkek bebekle geldi oğlun olcak dedi müjdee dedi… kız bebeğe hamileyim 28 haftalık 2. Bebeğim…. rüya tersine çıkar derler
Prensees Esrabaris124 bende erkek bebek beşiği felan görüyordum mavi renklerde bebek elbiseleri 26. haftam ve bir kızım olucak 🎀😂
esraizmirli Esrabaris124 hergün oğlum oldugunu görüyodum canım isim bile verdim şimdi Allahın izniyle oğlum olacak 🥰 o farkeder yani kiminin tam tersi olur
Zeynep248 Esrabaris124 canım genelde tersine çıkıyor 😁ben kız gördüm hep ama oğluşum oluyor hatta cinsiyeti öğrendik ben hala kız görüyordum
Esrabaris124 Kizlar peki kaç haftalikken ogrenebilirim yada siz kac haftalikken ogrendiniz cinsiyeti 😍😍
Zeynep248 Esrabaris124 ilk gittiğim doktorum 12. Haftada kıza benzetmişti sonra doktorumu değiştirdim 16. Haftamda kesin erkek olduğunu öğrendim