_glc1991 Merhabalar anneler,anne adayları 18haftalık hamileyim iki gündür vücudumda acayip kaşınmalar var özellikle bacaklarımda kaşınıyor sonra kabarıyor böyle bi sorun yaşayan oldu mu 🙏🥺
13Aea _glc1991 dr danis bence karacigerle ilgili bir sorun olabilir benimde karnim kasiniyordu doktorum bu sekilde soyleyip test yapmisti bir sey cikmadi kuruluktan olabilir dedi bol su icmemi önerdi
Z-asena _glc1991 nemlendirici birsey kullanmiyorsan catliyorsundur vucut geriliyor cunku Bence nemlendirici kullanmayi dene gunde 2 kez. Eger gecmezse doktoruna sor derim. 😊
Betulice91 Benimde kaşıntım coktu kilo yada çatlaktan dolayı değilse sıkıntı olabiliyor mesela bende egzama çıkmıştı krem verdi geçti boşuna çekme git doktora ben cildiyeye gittim
Minay Benmde son zamanlarda kaşıntım var korkuyorum da aslında 28 haftadayım sürekli bi kaşıntı olmasa da kaşıntı söz konusu bi kaç gün daha devam ederse kan testi yaptıracağım genel de kilo almaktan çatlamaktan genişledipimiz içn oluyormuş ama
_glc1991 Minay İnternet’ten baktım karaciğer enzimleri ile alakalı olabilirmiş troit olabilirmiş troit için ilaç kullanıyorum kansızlık çıkıyo onun içinde ilaç kullanıyorum bilemedim korkulacak bişey mi
Kbrkksl _glc1991 Eğer yırtılma kaynaklı kilo artısına baglı olarak yırtılmalardan kaynaklı kaşıntılar değilse uyuz olabilirsiniz ve bu çok bulaşıcıdır vücudun ara ara yerlerınde olur uyuz hastalığı özellikle kaşıntının geceleri daha yoğun olduğu bir hastalıktır çok rahatsız ediciyse ve eşinizde de aynı seyırde gosterırse bır cıldıye doktoruna gitmenizi öneririm