Mrveykt Anneler, iki tane Deterjanin arasında kaldım.. Trendyoldan bakdim ikisinde yorumları gayet iyi.. Bana yardımcı olurmusunuz.. Aranızda kullanan varmi bu Deterjandan?🙄
tbmn Mrveykt Ben bu ürünleri kullanmıyorum ama unibaby deterjanını ve yumuşatıcısını kullanıyorum güzel hoş kokusu var ☺️
halitefe Mrveykt canım mühendisinoğlu sayfasına bak Instagram’dan içeriğinde zararlı kimyasal olmayanları yıldızlar listesine alıyor orda liste var zaten dalan roxy o listede yok içeriği temiz değil dalan zeytinyağlı granül var
Karsesi Mrveykt duru granül incia ve siveno kullanıyorum ben duru granülü sarece beyazlara, diğer sıvıları renklilere. Mühendisin oğlu sayfasında temiz içerikli deterjanlar var ordan baktım hepsinden memnunum
Seda--urganci tbmn uni baby deterjanı kullandığınızda ekstra yumusatıcıya ihtiyaç oluyormu yoksa sizin tercihinizmi? Normalde renkli deterjanı sıvı kullanıyorum yumusatıcıya ihtiyaç olmuyor merak ettim 🙄
Mrveykt halitefe canim bende bakdim sayfaya.. Merak etmiştim Roxy niye yokdu içinde.. Vardır bir sebebi degilmi?
halitefe Mrveykt önceleri vardı ama sonra içine zararlı kimyasal dahil etmişler o sebeple güncel listede çıkardı açıklamıştı bir paylaşımında yada yorumlarda
tbmn Seda--urganci Ayrı ayrı kullanmadım o yüzden bilmiyorum 😀 ama ikisini kullanınca kıyafetlerin kokusu çok hoş kokuyor bayılıyorum kokladıkça koklayasım geliyor 🙊🙈
Seda--urganci tbmn anladım teşekkür ederim cünkü bende yeni alacagım hiç kullanmadım eğer gerekliyse diye yumusatıcı da alacaktım 😊
tbmn Seda--urganci Anladım ben paket halinde çok uyguna almıştım da o yüzden 1.5 litre yumuşatıcı ve 1.5 litre deterjanı 30 TL almıştım civilin internet sitesinden arada indirime giriyor çok uygun aldım normalde pahalı takip edin civilin sayfasını inşallah denk gelirsiniz ☺️
busrasevim Mrveykt ben ikisinide bilmiyorum canım ama duru granül matik kullanıyorum çok memnunum yumuşatıcı da uni baby pembe kapak çok güzel kokuyor ikisi bir tavsiye ederim 🤗
Seda--urganci tbmn hepsiburada da indirime girmişti tam net bilemediğim için almamıstım civili de takip edeyim öyleyse teşekkür ediyorum 😊
cupcakes Mrveykt ben Dalan sabun tozu aldim açık renklileri yıkarken farketmedim ama koyu renklerin üzerinde hep kalıntı kaldığını gördüm tekrar yıkadım çok zor çıktı Sabun tozlarında bu durum oluyor çift durulama gerekiyormuş. Mecburen sıvı deterjan alicam.