buse007 Kızlar Ankara da detaylı ultrason için önerebileceğiniz doktor hastane var mı ve fiyatları neler yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 🌸
Edirefp buse007 Ali İpek... Servet Ünsal Tıp merkezinde kendisi. Zaten doktorumun tavsiyesiyle gittim çok memnun kaldım tavsiye ederim. 325 tl verdik
Ebi buse007 ali ipek var canım servet ünsal tıp merkezinde yenimahallede devlette bebeğimdeki sorunu görmediler ali bey gördü söyledi saolsun memnun kalmıştım ben 300 lira verdim ama şuan ne kadar bilmiyorum
buse007 Pamukdeniz teşekkür ediyorum canım benim başka bi yorumda yazmıştın ben biraz daha düşük fiyat olan bi yere bakıyorum olmazsa tercihlerim arasında olur burada, devlette yaptırdım 20 sn sürdü o yüzden çok şüpheliyim emin olamadım 🙁
Pamukdeniz buse007 yaklaşık 40 dk sürüyor etimedde canım 😍 8 haziranda bende girecegim Allah izin verirse
beyzanur06 150 tlye yaptrdk natomed hastanesine gidiyorum kontrollere gittigim hastane yonlendirdigi icin bu fiyata baktlar memnun kaldık cukurambarda ankara ticaret merkezinde uzman dr gülhız hanm var ona gittik
buse007 beyzanur06 nerde canım o hastane hastaneyi arayıp bilgi alıyım, bayağı uygunmuş, ama sen kontrolllere filan gittiğin için muhtemelen o fiyat oldu
buse007 Pamukdeniz ben girdim girmemle çıkmam bir oldu bi de rapor yazmışlar dünyanın şeyi yazıyo ne aralık gördüler o kadar şeyi bilmiyorum
beyzanur06 buse007 mamak natoyolunda natomed var istersen ilk oraya git kontrole 40 lira muayene ucreti var ora seni gonderir ayrıntılı ultrasona uyguna baktırırsnz yarm saatten fazla sürdü bizim bebis biraz inatcıydı eliyle yuzunu falan kapattı uyuyordu kalbine bakamamstı uygun pozisyonda olmadgı icin bakana kadar uyandrana kadar ugrastk herseyiyle detaylı baktılar renkli olarak gördük cdye cekiminide verdiler
buse007 Elffk Zübeyde hanımda canım hiç memnun kalmadım doktor zaten aşırı sinirli bi adamdı, kapının başına da cinsiyet sormayın söylemiyoruz yazmışlar ben öğrenmiştim aslında cinsiyeti filan çoğu insan ayrıntılı da öğreniyo, 20 sn baktı kaldırdı
buse007 beyzanur06 canım çok teşekkür ediyorum fiyatta çok uygunmuş çok iyi olduğu yazdığın ben bi hastaneyle konuşuyum 💕🌸
Sugar_she beyzanur06 canım bende oraya gıdıyorum hangı doktora gıdıosun natomede acaba ben Şahap inmese gidiyorum
Svvly0101 beyzanur06 merhaba canım sen ayrintiliyi nekadara yaptırdın ve renkli ultrasonmuydu iyi ilgilendilermi
beyzanur06 buse007 rica ederim canm hayrlı haberlerle dönüş yaparsn bize insallah 🤗 Rabbim sag salim kavustursun yavruna ❤