Betus-27 babymom- evet doğru herkes öyle demiş sağlıklı ilerlesinde tabiki çok kilolu olsun değil sağlıklı olsun hepsi inşallah 🤲🏻
Nergsozdemr Vildan_B bunu banada söledi kafası 1hafta geri dedi ama bunlar düzelir Allahın izniyle sıkmayalm canımızı
UmutVar Bgm_61 ben o haftada ayrıntıliya girdim 360 gram falan demisti dr cok skıntı etmeyin kiloyu sonucta 6.aydan snra kilo alimi hzlaniyor bebislerin🤗
UmutVar Gelisimi yerindeyse kiloya cok odaklanmayin. Dr unuzu dinleyin. Her bebeğin aileden kaynaklı genetik gelisimi fark gösterebiliyor. Kimseyle kiyaslamayin izinde vermeyin gerek anne karninda gerekte dogduktan sonra❤️
UmutVar Vildan_B cnm gayt normal . Drlar 2 hafta geriden 2 hafta onde gtmeyi normal goruyor gelişimi herseyi guzelse 1hfta geride olmasini hic takma kafana . Hamileligin tadini cikar❤️
TDE Madinanin-Annesi ben zaten kilo konusunda post açanlara gerçekten hayretle bakıyorum bunun bir standardı olsa heralde tüm bebekler aynı doğardı. Onlar da bir birey ve farklılıkları elbet olacak ama kilo ama boyda. Sonuçta her birimizin genetiği farklı
nida50 Betus-27 henüz hızlı kilo alacağı döneme girmemiş annesi 🤗 gayet iyi kilosu, endişe etmeyin hiç. Bundan sonra yavaş yavaş hızla almaya başlar. Sağlıkla büyüsün, doğsun inşâllah ❤
miram_ Betus-27 canım bende 19 haftallıkken 450 gramdı 22 haftalıkta 550 gram şimdi 24 haftalık 700 gram olmuş normaldir bence korkma doktor iyi dediyse daha ne 😊
Betus-27 Nnjwkwkl 19+2 de gittiğimde 326 gram demişti şimdi 22 oldu 450gram az geldi internetten bakınca 500gramlarda felan yazıyor