Zeyzey123 mucizemibeklerken17 Şuan benim gibi olanlari okudukça bir nebzede olsa rahatliyorum benimde 6. Haftaya gelene kadar o kadar fazlaydiki resmen kasigim batinca hareketsiz durasim geliyodu kipirdayamiyodum
mucizemibeklerken17 Zeyzey123 ben de bi işkillendim senin gibi, haftaici doktora gidicem o zaman sorarim diyordum ama normal gibi görünüyor 🙈
Zeyzey123 mucizemibeklerken17 Ben az önce muayne oldum doktor agrimin olmamasina çok sasirdi üst üste sordu çünkü rahimde sıvı var ve üstelik emin olamadigi bir kist yada yumurtan ters dönmüş olabilir dedi
Zeyzey123 Zeyzey123 mucizemibeklerken17 Iyikide agrim olmamasindan suphelenip gelmisim agrim olsaydi normal sayacak gelmeyecektim kontrole eger tahmin ettigi cikarsa ameliyat olabilirsin dedi
Mondly Zeyzey123 gayet normal sürekli sürekli ağrımaz zaten bi gelir bi gider ama ne zaman tam anlamıyla geçer diye soruyorsan doğurunca 😂
Zeyzey123 mucizemibeklerken17 Sagol canm bebis saglikliymis kalp atisida var ama bakalim doktor ne önerecek nasil bir yol izleyecek
Zeyzey123 mucizemibeklerken17 Sagol canm bebis saglikliymis kalp atisida var ama bakalim doktor ne önerecek nasil bir yol izleyecek
minik_kalbim Zeyzey123 3 aylıktım bitti ama sadece kasık değildi karın ağrımda vardı ağlatırdi beni o ağrı o derece
Aslimuuuu Zeyzey123 merhaba ben de dün açtım aynı şekilde bir soru.5+3 üm şuan ve üç gündür ağrılarım bitti. Ben de evham yaptım ama normal olduğunu söyleenler oldu.çarşamba günü randevum var orda soracağım doktora da
Zeyzey123 Aslimuuuu Bence hic beklemeyin carsambayi hemen gidin iciniz rahat etsin ben bekleyemedim hemen geldim acile basvuru yaptim