melissasarikan bky ben 2 tane aldım ama yorganda aldım bi tane bilmiyorum yetermi bende sizin gibi merak ediyorum 😅
Busraveminisi1 bky ben bir tane dışarıda sarmaya kalın aldım ev içi ilk aylar kullanmak içinde 4 penye 4 müslin iki nohut iki tane de triko var canım ama bize hediye de geldi çok bir kalın olup kalanları ince olsa yeter kusar kakası çişi geçer kundaklıyorsun çünkü yedekli olsun hemen yıka kurut zor olur
alenrenas1 bky 3 tane aldım bitanede hastane cıkısında var o ince ama bitanede kayınvalidem ördü toplamda 5 😅
Babyy1S bky 4 tane kalın 2tane de penye battaniyem var ama kalın kullaniyrm penyeleri kullanmadm birde 3tane muslin var onları hiç kullanmadm bile en az 3 tane yeterli bnce
Busraveminisi1 melissasarikan yorgan ilk etapta bebek için zor canım yaşından evvel tehlikeli kundak yapılıyor daha çok nohut battaniye iyi oluyor
Busraveminisi1 melissasarikan 1 yaştan önce zor oluyormuş canım hareketlenmeye başlayıp yüzüne geldiğinde açabilecek bilince gelmesi gerekmiş boğulmalara nefessiz kalmamaya karşı ilk etapta kundak sonrasında uyku tulumu kullanımı tavsiye ediliyor
Svcnbydmr Bende hepsinden bir tane aldım penye nohut kalın polar iki tane d muslin aldım yeter diye düşündüm uyku seti aldım onun içinde De battaniyesi var bir de yaşı gelince kullansın diye yorgan yaptirdim
Berna23 bky 3 müslin, bir triko kundak kalın battaniye, bir ince triko, bir de ordugum alize battaniye var yeterli olur diye düşünüyorum
Seyma2861 bky 1 tane kalın 1 tane ince polar nohut 1 tane triko hastane cıkısında olacak isimli ince penye battaniye 2 tane müslin örtü alacağım 2 tanede örme battaniye olacak sanıyorum 😁 yeterli olur herhalde