Madem evdeyiz dizi film izlemeye ne dersiniz? Hadi beğendiğimiz dizi filmleri yazalim.
Benim önerilerim şöyle…
#Undoing gizemli bir kurgu. Katil kim diye herkese şüpheyle baktığınız tek sezonluk dizi. Harika
#the crown İngiliz kraliyet ailesinin tarihi. Kısa değil ama görseller, yaşam tarzları VS ilgi cekici
#the gambit queen duymayan kalmamıştır. Satranç üzerine kurulu, görselleri çok iyi, tek sezonluk, yetimhanede çıkan bir kız çocuğunun satranç alemini sallayisini anlatıyor.
#alice in bonderland japon yapımı, tek sezonluk dizi. Alice nasıl delikten düşünce hayatı degisiyordu burda da bir grup seçilmiş insan oyunun içine düşüyor ve ipuclari ile oyunları geçip hayatta kalmaya çalışıyor.
#naim Türk sineması. Ben izlemekte geç kaldım. Anne adayları naimi gördükçe gurur duyulacak, gözyaşlarınızı tutamayacaksiniz.
#emily in Paris bunu da duyduğunuza eminim. Genç bir kızın başka bir ülkeye, Baska bir iş koluna, Baska bir dile, çevreye geçişini ve adaptasyon sürecini anlatıyor. Moda on planda ve renkler, görseller harika. Tek sezonluk.
#bir başkadır Türk dizisi. Tek sezonluk. Ruhsal alt yapılı bir dizi. Cok aksiyon, görsel zenginlik VS yok ama oyunculuklar iyi, psikolojik analierin yapılabilecegi bir dizi.
#anne with an e tam bir gençlik dizisi. 3 4 sezonluk uzun bir seri. Kanada da çekilmiş ve yemyeşil arazilerde ormanliklarda kasaba hayatını, yetim bir kız çocuğunun gittiği ailerde kendini sevdirme çabalarını ama aynı zamanda kendini bulma kendi olma savaşını anlatıyor.
#the witcher tam bir fantezi filmi. Mutant lar, prensesler, kısa ve sürükleyici bir dizi.
Ve sizin önerileriniz 💕