Limonumm Fatosss35 ben 10.haftama girdim ne kilo aldım nede kilo verdim bulantılardan dolayı bişey yiyemiyorum
merveklyc Fatosss35 10. Haftaya girdim mide bulantım yok denecek kadar gram almışım 400 500 gram o da karnım aşırı şiş kilo olduğunu düşünmüyorum tesellim😅
miniklerimm- Fatosss35 2 hamileliğin emziriyorum tek derdim kilo olsa keşke önce 3 kişilik besleniyorum sonra kiloyu dusunucem
MerveAkty Limonumm 10+3 deyim 3 bcuk kilo vermişim 😁 ilk hamileligimde 5 kilo verip 6 kilo almıştım bakalım bunda nasıl olacak bi yandanda emziriyorum
Bayrakoglu69 miniklerimm- aynı durumdayız valla yedikçe yiyorum bende kiloyu da inşallah doğumdan sonra veririz 😂
miniklerimm- Bayrakoglu69 takmıyorum sudanlık uzun bi süreç var bakalım illaki veririm de şuan düşünmek istemiyorum
Ogretmenanne35 9+4 bulantım Yok denecek kadar az sadece sabah çok oluyor. Ama kilo aldım galiba hafif karnım şiş
Eslemoyku Bende 9+5 im 2 -3 kilo falan verdim Abur cuburu kestim sabahları kahvaltı yapamıyorum ztn ne zamn acıkırsam o zamn yiyorum oda zar zor benimde mide yanmam oluyor
Bittercikolata Fatosss35 12+2 yım 3 kilo aldım. Şimdiden böyleysem son aylarda ne olacam diye ağlamıştım bı keresinde. Eşim sakinleştirdi, şimdi kilonun bana yakıştığını arada söylüyor sırf depresyona girmeyim diye 😂
mervedemirr 9+2 ölüyorum mide bulantı ve kusmadan. Şu hiç bulantısı dahi olmayana hamilelere ne kadar özeniyorum bi bilseniz 😩 midem yeni yemekte yesem hep aç gibi sürekli kazınıyor tuhaf hissediyorum devamlı ağzımın tadı yok 😔