teachervera Günaydın sevgili anneler ve anne adayları 🌼🌸🌷🍀 Ben bebişime battaniye örmek istiyorum ama alize puffy ipten battaniye yapan var mı aranızda? Varsa sıcak tutuyor mu?
Tugce11 teachervera kayınvalidem yaptı ama ince gibi geldi hafif olduğu için polar gibi de oldu bilemiyorum kullanmadan 🤷🏻♀️ Tığ işi de örebilirsin onlar kalın oluyor annem yaptı
Mumyy teachervera ablam oğluma yapmıştı örmesi kolay oluyor sanırım bir de yumuşak güzel oluyor aşırı sıcak tutmaz ama bebeği rahatsiz etmez yumuşak kullanılıyor oğlum 2 yaşında hala üstüne örüyoruz
Smy238 teachervera pufy degil ama kadife ipten yaptım bi tane cinsiyeti belli olsun bi daha yapıcam iki günümü aldı sadece 🥰
Busraveminisi1 teachervera bende kendim yaptım bir tane ama henüz kullanmak nasip olmadı bekliyoruz sahibini🥰💙ama örerken üstümde oluşuna bakarak hep sıcacık yumoş bir şey
Bebislerimiz Biz yaptik ama henuz kullanmadik mint yeşili tercih ettim cok guzel oldu saglikla gelsinler de kullanalim 🤩
mercimeginanne teachervera ben örerken kıştı bacağıma serip örmeye devam etmiştim ter içinde kaldım o kadar sıcak tutuyor
Ayssmom mercimeginanne evet varda ben biraz kıtım herhalde cesaret edemiyorum biyerini yanlış yaparım mahvolur diye 😂 bi cesaret denicem galiba