MervErdo Kızlar sizce sezaryen de olsa normal de olsa kullanışlı olma açısından 3lü mü yoksa 4lü mü lohusa takımı almalıyım
tbmn MervErdo Bence 4’lü takım almalısın uzun gecelik tarzının çok kullanışlı olduğunu söylüyorlar ve 2 adet falan pijama takımı bulundurmamızı önerdiler kanama vs olursa diye yedekte bulunması için
haziranin25i MervErdo lohusa takımı almayı hiç düşünmedim kullanışlı olmadıkları için lcw den 2 tane pamuklu gecelik 2 tane gömlek pijama takımı aldım.
Masalisko Bence lohusa takımı alma canm ben 3 tane saglam gömlekli ve pamuklu pijama takımları aldm en azından dogumdan sonra kullanırım diye
MervErdo Masalisko öyle gündelikte giymek için pijama takımı alcam zaten çünkü 47 kiloydum daha 26 haftalığım 60 oldum olmuyo pijamalarım 😂
Masalisko MervErdo bende senın gıbıym cnm ama sonucta bebek dogduktan sonra gıyecegımız için gönek kalmıyor öyle cok ama yınede sen bıtane alabilirsn
MervErdo Masalisko o zaman 4lü değil de 3lü takım olanlar daha mantıklı ben evlenrken çeyizim için de 3lü takım almıştım hala kullanıyorum niye kullanışsız oluyomuş gibi söyleniyo anlamadım
Masalisko MervErdo canm evlenirken farklı hamıleyken farklı ona bakarsan bende kullanıyorum evlenırken aldıgım 4 lüleri ama konumuz o degılki sadece göbek gidiyor ya gereksiz geliyor bana benm fıkrım bu tabıkı sen nasıl ıstersen onu alırsın onu yaparsn