Kızlar öncelikle okuyan herkese ceseret versin inşallah ben ki inanın iğne görsem aglayarak vurulan Bi insanım etrafımda herkes sen normal dogum yapamazsın hatta yarı baygın sezeryan bile olamazsın diyolardı kimseyi dinlemedim gelelim hikayemin en basına evliliğimden 2 ay sonra hamile kalmak istedim korunmayı bıraktık 4 ay sonunda oldu ama 5 haftalıkken beta yükselmedi ve düşük yaptım düşükten sonra 1 ay hiç ilişkiye girmek istemedim hem mutsuz hem lohusa gibi hissetmiştim kendimi 1 ay sonunda ilişkiye girdik korunmasız ve o ay tekrar hamile oldugumu ögrendim rahat Bi gebelik gecirdim 16 kilo aldım totelde herşey cok yolundaydı taaa ki 37.haftaya kadar öglen sancı basladı böyle belden giren evde dört döndüren Bi sancı bu arada pandemiden dolayı 35 den sonra hiç doktora gitmemiştim o gün acile gittik esimle baktılar 1 cm acıklık sancın yok dediler bende de kesildi zaten belden vuran o agrı doktor istersen evde bekle dedi tamam dedim cıktım o 1 cm i duydum ya basladım hurma yemege yürüyüşe merdiven inip cıkmaya her gün sıcak duş almaya ohooo cok kolay acılcak felan diyorum ben neyse o 1 cm le 39 a kadar bekledim ben yine pandemiden dolayı kontrole gitmedim 37 de acilde baktıklarıyla bekledim esim artık Bi git ne alemde bebek dedi gittim kontrole doktor uzun uzun ultrasonda inceledi Bi terslik vardı altını Bi cıkar dedi alttan da muayene etti yarım santim demesin mi ben şok 1 cm kapanmış mı dedim güldü her doktorun parmagı farklıdır benim ki ince öyle ölçtü kiminin kalın farklı ölçer dedi seni dogumhane ye yönlendircem dedi gittim bekliyorum noldu dedim sancı odasına gelen doktora bebegin suyu az kalbi yavaslamıs dogum yapman lazım ama seni bu hastanede bekletemem cok virüslü hastamız var dedi o zamanlar virüs yeni yayılıyordu e peki ne yapcam dedim Baska hastaneye git dedi o zaman kagıt ver bebegime yolda bişey olsa nolcak dedim merak etme cok cok riskli degil gideceğin hastaneye kadar tedirgin olma yeter dedi sen ver yinede dedim imzalı kagıt alıp çıktım yakında Baska bi hastaneye gittim hemen kabul ettiler baktı canım tek sorun bebegin kilosu biraz düşük Baska hiç bi sorun yok istersen evde dinlen dedi tamam dedim tam kapıdan cıkarken doktor gelip tansiyonun yüksek cıkmıs tekrar ölçelim öyle git dedim tekrar ölçtü yanlıs hatırlamıyorsam 16 ya 9 felan geldi biz en iyisi sana yatıs yapalım serviste bekle kontrol edelim tansiyon düşerse eve gidersin düşmezse ona göre yol izleriz dedi kabul ettim yatıs yapıldı öglen 2 gibi aksam 6 ya kadar gelip gidip tansiyon ölçtüler en son aksam 6 da doktor geldi tansiyon da degişiklik yok gel seni alalım artık dedi tamam dedim odamda önlüğümü giydim sancı odasına gittim 7 de suni sancı bagladılar bekliyorum ama cok hafif Bi bel agrım var 2 saat öyle yattım doktor geldi ebelere kızdı bu kuzu gibi yatıyo sancıyı artırın her yarım saatte Bi nasıl dogum yapcak kız dedi bende korktum tabi sancı artacak diye neyse 1 kere artırdı bekliyorum hafif 3 5 dk da Bi sancı geliyor gidiyor adet olcakmısım gibi ebe her yarım saatte gelip alttan bakıyo ama bida hiç artırmadı suni sancıyı ara ara lavaboya gittim geldim ama hiç bagırma vs yok hep dilimde dua var hemsire gelip gidip sacımı oksuyor dayan bu gece dogum yapcaksın vs diyo motive ediyor daha sonra gece 11 bucuk gibi herkes geldi basıma hadi canım ıkın biraz ıkın dedi yatakta 2 3 sefer ıkındım tamam hadi gidiyoruz dediler ben Bi kalkıyorum yataktan hızla doktor bile yavas kız yavas dedigini hatırlıyorum catala cıktım hemen 2 3 seferde orda ıkındım kesi de attılar ilk dogum oldugu için ve sonunda benim minik oğlum balık gibi kaydı geldi içimden arkasından eşi ebe dikmeye basladı iç dış olduguna eminim ama kaç tane sormadım oglumu tam 26.03.2020 00.00 da kucagıma aldım teyzeleri 49 cm 2900 dogdu suan tam bir erkek oldu 9 aylık 10 kilo yürüyen Bi tosbiğim var Allaha sonsuz sınırsız şükürler olsun ve 1 aylık hamileyim inşallah bu dogumum da kolay gecer herkese hayırlı dogumlar nasip etsin rabbim💐dogum ve dogum sonrası hakkında her türlü soru sorabilirsiniz okuyan herkese teşekkür ederim ❤️🌼