Canan123 Yumurtlama dönemimde genellikle kahverengi akıntı yaşıyorum. Afedersiniz böyle pıhtılaşmış gibi çamur gibi. Hayır ilişkiye de girmeli miyim girmemeli miyim, çocuk istiyorum böyle nasıl olacak bilmiyorum. Sizde de öyle olan var mı?
Canan123 Lylts hamileymişim o ayki yerleşmeden dolayı olmuş sanırım ama hamileyken de devam etti doktorum büyük ihtimalle polip olduğunu söyledi
Lylts Canan123 hım Anladım bende şuan öyle oldum da düşükten sonra yeni oldu bu bu ay adet döneminde antibiyotik te kullandım korkuyorum bende birşey olacak diye
Canan123 Lylts belki sizin farklıdır benim bekarlığımda da arada olan bir şeydi ve ırsiymiş annemde de vardı, bi anda olmadı yani
Lylts Canan123 göründüm bugün hiçbir sorun yok dedi ara kanama olmuş veya yumurtlamadır dedi muayene oldum yumurtalıkların gayet güzel çalışıyor rahim duvarın da kalın değil dedi
Lylts Canan123 sağolun bende gerildim baya akşam aradım korkulacak birşey gibi değil ama gel bakalım dedi sabah kalkıp gittim hemen şükür kötü birşey çıkmadı