Sedaaab 35+5 günlük hamileyim. Mide yanması için süt dışında ne kullanıyorsunuz? Süt ü fazla tüketiyorum yudum yudum içiyorum ama anlık kesiyor ve çok rahatsız oluyorum.. duacınız olurum bana kesin bi çözüm söyleye bilirmisiniz …
SeldaSngl Sedaaab geceleri uyuyamıyordum resmen nefes almak bile ölüm gibi geliyordu artık. Doktorum lansor diye bir ilaç yazdı çok faydası oldu siz de bi sorun isterseniz . Süt falan kesmiyor bi zamandan sonra ilaç şart
Ceyda__ Semacan60 Sedaaab Elma ve salatalık gece kalkıp soguk soguk yiyince gecırıyor bende cok sıkıntı yasıyorum süt hıc fayda etmemeye basladı. Allah kolaylık versin canım
Ervasevgi Sedaaab bende sabahları mide koruyucu alıyorum bir tane kesinlikle iyi geliyor pulcet diye bi ilaç doktoruna bunuda sorabilirsin çünkü dayanması çok zor oluyor
Yk6321 Sarı leblebi ye cnm bide benimde çok kötü geçiyor mide yanmasi renine tablet yazdı doktor çiğneyerek alıyorum şükür daha iyiyim
yigitalp-61 Haftalarca uğraştım bu mide yanmasıyla ne uykum vardı ne bişey ağlıyordum her gece. Doktorum sabah aç karnına lansor verdi mide koruyucu sanki mideme sihirli değnek dokundu ne yanma ne bişey Allahın her günü doktoruma dua ediyorum😀
Ohaezgi Sedaaab bende bunu yaşıyorum hatta şuan bile ölmek üzereyim yanmasından😢 geçenlerde post açmıştım salatalık önerdiler iyi geldii dene istersen canım