Hilalsny Kizlar bebek arabanizi nereden aldiniz ? Internet magazasi yada fiili magaza farketmez ve begendiniz mi ?
25moonlight-2021 Ben e bebekten aldım pusetiyle birlikte. Mağaza ve İnternet farketmiyor aslında ben e bebeğin sitesinden beğenmiştim sipariş verecektim Bi de mağazada göreyim belki beğendiğim gibi olmaz dedim. Baktım gayet de güzeldi gitmişken ordan aldım
annee27 Minicity den almistim bide cok gzl indirim vardi. Kraft ace ozamanda 1900 aldim suan 3 bin kusur bn aldiktan hemennsonra fiyat artmisti bazen cok iyi indirimleri oluyor
Hilalsny annee27 ooo cidden cok iyi almissiniz. O minicity guvenilir mi ya ben daha once hic duymamistim bir suredir duyuyorum
Seyma27 Hilalsny Myra diye bir satıcı puanı çok iyi ben bordosunu aldım joell marka gerçekten çok beğendim daha kullanmadım ama eksiksiz kumaşı falan çok güzel geldi hatta şuan yine indirimde baktım şimdi bende indiriimdeyken almıştım
alenrenas1 Hilalsny evet henüz kullanmadım ama beni cezbeden özelliği katlandıgında baston tipi oluyor başta puset ardından portbebe en sonda baston tipi oluyor ben 5000 tl aldım indirimden suan 6.500 tl olması lazım
annee27 Hilalsny evet cnm guvenilir bnm gbi bi arkads daha aldi ayni arabaydi bn yazdim hatta kizda bakip aldi. Magazalari ankarada arastrmistm baya ozamanlar
Purpura26 25moonlight-2021 Bu marka için de iyi diyorlar. Youtubeda araştırmıştım benimde aklıma bu yattı. Ebebekte var sanırım. Bebek arabasına 4000 5000 tl vermek çok fazla geliyor.
Kubra5328 Hilalsny Internetten alırsanız 899 TL pusetle beraber Ama ben civilin mağazasından gidip görerek almak istedim kendiniz gidip alırsanız 999 TL pusetleberaber