Gunel99 Ben dün doktora gıtdım sezeryan olmak ıstıyorum dedım doktor ısteye baglı sezeryanda fıyat farkı oluyormus dedı size böyle bısey soylendımı?
Elalale Gunel99 evet bazı şehirlerde ve hastanelerde oluyor fiyat farkı. Bende kendi isteğimle olacağım şu an 1500 ama yılbaşından sonra 2000 olur dedi doktorum hastane zam yapar dedi.
Kmndas Gunel99 sezeryan ücreti normal Doğumdan ucuz oluyor normalde şaşırdım böyle bişey olmasına doktorlar zaten sezeryan yapmaya bahane arıyor ne alaka acaba
Yasmer123 Kmndas sezaryan ücreti her hastahanede normal doğumdan pahallı olur çünkü bir ameliyat sezaryan o yüzden fiyat artar keyfi sezaryanda fiyat farkı olur mesela ben saygı hastanesinde normal 1500 zorunlu sezaryan 2000 keyfi sezaryan 2500 fiyat aldım kendi isteğiniz olduğu için fiyat artar🙃
Kmndas Yasmer123 benim yaşadığım şehirde normal doğum daha pahalı 3800 normal doğum 3400 sezeryan dediler bana geçen gün normal doğum daha meşakatli ve uzun sürdüğü için doktoru bekletme parasıymış bana da çok saçma geldi doktorum zaten sez desem tamam sezeryan olsun der hep sezeryan yapıyor hastalarına fazla para alırlar mı onu sormadım ama isteğe bağlıda
symslmz Benim gittiğim hastanede (istanbul çamlıca medipol hast) normal doğum 2000 iteğe bağlı sezaryen 5400 dü buna spinal veya epidural ücreti dahil değil genel anestezi fiyatı. Ben zorunlu olacağım çarşamba günü o da spinal ile beraber 3200 tutuyor