Berna23 Tgcads bizim de İlay Bilge olacak inşallah görünce mutlu oldum. Allah hayırla sağlıkla gelmesini nasip etsin 🙏
zeyno_gr aslihanim22 Asilhan Mustafa ❤️ Büyük oğlumun ismide Gökmen kız olsaydı Şirin düşünüyorduk ama geçen bir isim gördüm o kadar çok hoşuma gittiki “Eva” anlamı Havva ilk kadın demekmiş ☺️
Tugbahanim1 zeyno_gr Eva aynı zamanda bir kırtasiye malzemesinin ismi. Eva koymak yerine direk Türkçesi olan Havva daha anlamlı değil mi? Eva ismi dalga geçilebilecek bir isim bilginiz olsun.
Didi6 zeyno_gr Bence Şirin isminden vazgeçmeyin. Çok hoş bir isim. 🌸 Eva Hristiyanların Hz. Havva’ya verdikleri isim.
Ecesuben Arnisa bende bu şekilde çok detaylıca araştırıyorum. İlk kızıma bensu ismini verdim ikinci kızımı bekliyorum 1 ay sonra doğacak nasipse ama bu kadar düşünmekten isim bulamıyorum. İçime tam olarak sinen bi isim yok
Arnisa Ecesuben az bir zamanınız kalmış bulmanız lazım artık 😊 inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız
Tugbahanim1 zeyno_gr belki haberiniz yoktur diye yazmak istedim biraz hevesinizi kaçırmış olabilirim ama sonradan pişman olmaktansa baştan bilseniz daha iyi olurdu 😑
Sevde3333 aslihanim22 cinsiyetimiz belli degil ama kiz olursa Gülce koymak istiyorum erkek ismi düşünüyorum bulamadim😄