Turnakus Astunazmn doğurcaZ Allah’ın izniyle rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin ikimize ve tüm hamilelere💓
Astunazmn Turnakus amin cnm ya amin valla zormus beklemekte sabretmekte annelik kolay degilmis simdiden
Mavisuu03 Nigar21 benimde 21 ocak gözüküyor 40. Hafta ama tahminim tarih tabi ne zaman gelir belli olmaz :))
Astunazmn Turnakus vala 13 de gorduk hakkaten ya kiz bnm surekli kasilmam oluyo ha bebek surekli kasiliyo iicimde
Astunazmn Turnakus vala kuzum devlet hastanesine gttim gtmez olaydim ya aksama kdr sira bekledim girdim ne kilosunu olctu ne bisey yapti bi sknti yok dedi Allahim sinir krizi gecrcketim
Astunazmn Turnakus ay valla giderim ozelede ne gün giderim bilmiyorum cok sinir bozucuydu bugun ku devlet hastanesi ya
Turnakus Astunazmn doğumunla ilgili bişey söyledi mi doktor muayene falan etti mi kaç kiloymuş kızçen
Astunazmn Turnakus kiz diom ya kilosunu olcmedi cihaz olcmui dedi suan bi sknti yok norml doguma musaitsim dedi hicbsiey yapmadi ozele gtcem bidaha
Turnakus Astunazmn pazartesiye kadar gelir belki kızçen benim gece aşırı sancım oldu ama sabaha karşı uyumuşum geçti şuan hiç bişeyim yok
Astunazmn Turnakus kiz bnm de simdi cok agrim var uc saattir belim kasikalrim agrio Ama sanci olmadigini düşünüyorum sanci olsa gidip gelir belim agrio surekli
Turnakus Astunazmn evet işte benimde öyle bi griyo ağrı 2 saat falan geçmiyo sonra geçiyo gidiyo yaşancı sancılar işte