Turnakus Astunazmn doğru söylüyorsun yapıyım ben bunları gerisi Allah’a emanet doğrursan haber ver bana benim karnım baya düştü
Astunazmn Turnakus bnm kiz azcik dustu ya sen bnden once dogurrsun ozaman :) bnm kiz gelmeye niyeti yok herhalde
Aylindevlet59 Nigar21 38 ile uyumlu deri en son 35+4 te gittik 3100 gram 48 cm dedi . O yüzden çatı muayenesi yaptı dar olduğunu normal olamıcağını sezeryan olmasının daha iyi olacağını söyledi ☺️
Turnakus Astunazmn sanki adet olucakmışım gibi sancı vuruyo ama o kadar hafifli sabah 2 kere oldu 2 dakika sürdü geçti şimdide oldu 3 kere bunlar daha az sürdü 1 saattir bekliyorum gelen giden yok
Mertimm Nigar21 🌸kızım Ocak 21 doğumlu ☺️ Suan iki yaşına girecek .. Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasıl etsin insallah ..🤲🏻
Nigar21 Mertimm çok teşekkür ederim canım kizniznda karşıdan gelen doğum gününü şimdiden kutlarım))) Allah ömür sağlık versin 🙏
Turnakus Astunazmn ay hafi inşallah yaaa ama belli belirsiz sancı ya acaba diyorum bana öı öyle geliyo
Cidoke Nigar21 Rabbim sağlıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin inşallah. Ultrasona gre bızım de 27 ocak ama bakalm :) Kerem Bey ne zamn gelmek isticek :))