Kizlar oglum 14 aylik gec kalinmis bi dogum hikayesi ama bebek isteyenler postunu o kadar cok goruyorum ki uzulenler belki umut olur dedim. Yazmak istedim defalarca yaptigim dusuklerimin uzerinden 9 ay gecince hamile kalmistim ve foktor bana tup bebege git demesine ragmen. Kendiligimden kalmistim 9 ay boyunca kafayi yicek gibiydim haftada bi gidermi insan kontroller her gun aglamalar kalbi atiyormu diye dusunmeler aksama kadar internette bakmalar felan suyum fazlalasti bebek iri dendi erken dogum dendi agladim durdum derken geldim 39. Haftaya 39+1 de afedersin bacagima degen bisey hissettin lagaboya girdigimde camasirimin ustune jel gibi bisey gelmisti icinde kil kadar ince bi kan ama cok cok ince onemsemedim ertesi gun tekrar aynisi geldi ve 39+3de doktora gittim once uktrasondan baktilar sonra nts derken hersey temiz cikti tam kapidan cikarken doktora bnim lekelenmem oldu dedim gec sedyeye alttan muayene edicem dedi elle muayene etti ve baya baya kanamam acildi dogumganeye git dedi elime verdi kagit nasil korktum esimi aradim hemen dogimhanede doktor muayene etti 1 cm aciklik boyle doguma alamam eve git kanaman artarsa sancin gelirse gel dediler otobuse atladim geldim eve ayoptir soylemesi esim balik almis hic onemsemiyorum. Onu temizledim pisirfim sofra kurdum kaldirdim felan belimde agir kaldirmisimda incinmis gibi bi hafif agri vardi aksam 9 da esimi ise gonderfim gececiydi o hafta saat 10 da belimi bisey inceledi saga dondum yine igneliyor sola donuyorum yine ayni zmn. Gectikce hafig hafif artiyor ama rahatsiz ediyordu sat oldu 12 bucu bn yattim uyudum ve 1 saat sonra yogun bi sanciyla uyandim hoplqdim resmen😂sonra anladim dogum sancimdi bu benim hemen dusa girdim evde tek basimayim kimse yok sonfa yerleri sildim evi toparladim saat oldu 3 sancin iyice artti annem geldi aldi goturdu eve iyice cek sancisini oyle gidelim dedim sabah 10 a kadar yurudum evde sancimi cekyim sonra hastaneye gittik o kadat sancisinim uzerime sadece 2cm aciklik. Doktor git yuri dedi merdinven indim ciktim durdum o cok ise yariyor sonra 4 cmle dogumahaneye yatisim oldu nts yi bagladilar yatakta sanci cok zor doktor gutti ve bn soktum nts yi siz sakin yapmayin😁girdim dusa sonra yurudum oturdim kalktim sonra ntsyi karnima geri bagladim jelde elimde kaldi yatagin altina atmistim doktor gormesin diye bi geldiler ki 7 cm aciklik sonra suyum geldi kendiliginden kimse yoktu yanimda bas bas bagirdim cocuk geldi duscek diye 😂geldiler ki bisey yok sadece su hemen temziledirler yatagi. Ama 7 cmden 10 cme kadar cok zorlanfim sancida yalan yok ciglik attim dayanamdim artik aslinda cok dayanilmicak gibi degil ama bn birazda korkudan bagiriyordum galiba neyse 10 cm oldu geldi doktorlar doktorum cok sakaci ve guler yuzluyfu ikin dediler ikindim olmafi sonra sancim gitti gelmek bilmedi haliylede ikinamadim bni beklediler sabahtan beri sancidan bwgiriyordun hadi ikinsana dediler bnde tik yok😂sonra iyoce ikindim aman nefesim ytmedi basi sıkisti ustume bastilar kaydi gitti dogum ani cok kolaudi bnim icim 2 dakikq surmedi sancida zorlqndim bitek biraz 3300 dogmustu bu benimmi diyebildim sadece oglum icin hayalim gerceklesmisti dikilerimi hic hissetmedim zaten cok ta yoktu disardan 3 dikis vafdi iceriyi bilmiyorum simdi tekrar hamileyim 23 haftalkk insallah Allah herkezi bi avazda kurtarir😊