Sevtap Dün doktora gittim bebekte bir hafta gelişim geriliği var dedi bugün tam 38 haftaya girdim kilosu 2950 biraz üzüldüm bir hafta içinde toparlar inşallah
zehraaaaxx2 Sevtap toparlar insallah canim üzülme her sabah pekmez ye faydasini göruceksin😘 benim ablamin ogluda öyleydi her sabah pekmez yedi oglu masallah doguma kdr baya toparlandi
Heather Sevtap detaylı ultrasonda dr 2 haftaya kadar ileri ya da geri olmasına problem olarak bakmıyoruz demişti. Sıkmayın canınızı maşallah 3 kilo nerdeyse🙂
Aslihan26 Sevtap hiç sıkmayın canınızı bizdede 10 gün var. 31. Haftadayım başından beri böyle 10 gün geride. Ama sağlığı yerinde problem etmiyorum sağlıklı olsunlar da doğduktan sonra çok çabuk kilo alıyor zayıf olan bebekler zaten
Duyguynrky Sevtap keçi yoğurdu ye sürekli maraş dondurması muz ceviz bol bol tüket keçi yoğurduyla kilo aldırdım ben bebeğime
Duyguynrky Sevtap ben zehirlendiğimde bebek gerideydi 1 hafta yattım hareket etmedim yoğurt(keçi) dondurma ceviz muz ile aldı. Denemende fayda var