HilalAkgul Sol dirseğimden elime kadar şiddetli ağrı çekiyorum aranızda bunu yaşayan var mı ne yaptınz
Busra34ybg HilalAkgul ben geceleri ve sabahları çok yaşıyorum yapacak çok bisey yok bir sürü vitamin içiyorum olunca oluyor malesef kollarımı düz koyup uyumaya çalışıyorum normalde yastığın altına sokar öyle uyurdum ama artık yapamıyorum rahat pozisyonda olunca biraz rahatlıyor ellerim
istanbul3434 HilalAkgul karpal tunel sendromu el bileginde olur canim dirsekten gelmez agrisi. Tam olarak karpal tunel olduguna emin misin doktora gittin mi? Hamilelik kaynakli baska bir kas sıkışması olabilir mi?
biranneikikedi HilalAkgul bende gebelikten önce de vardı, şimdi iyice şiddetlendi. Bol masaj ve buz uygulaması yapıyorum
Busra3509 HilalAkgul Benim de sürekli Sol kolum ağrıyor parmaklarım falan uyuşuyor Ağrı girdiği zaman
Enguzeloykum Evet bende yanlış hatırlamıyorsam hamileliğimin 5. Ayında yaşamıştım 1 - 1,5 hafta kdr sürdü iki kolumda da bileklerime kdr uyuşma ve acı hissi vardı ağlayacak duruma geliyordum nerdeyse sonrasında azaldı ve geçti.
Busraozel Benimde 31.haftadan beri var 38 deyiz malesef şiddetlenerek devam ediyor ve vitaminler işe yaramadı doğumdan sonra 40 güne geçmezse dr ufak bi operasyon yaparız dedi 🙄 çok lanet bi durum önce sağ kolumda ve elimde vardı şuan ikisindede var parmaklar karıncalı sürekli o değil bazen kesiliyor yanıyor ve ben hissetmiyorm o an 🙈😱
istanbul3434 HilalAkgul eger karpal tunel olduguna eminsen youtube’da karpal tunel icin egzersizler var el bilegini rahatlatan. Ama mutlaka doktoruna danisarak yap canim. Bir de yine doktor izin verirse el bilegini sabitleyip rahat ettiren bileklikler var medikallerde satilan. Masa basi calisiyorsan da fare ve klavyenin onune bilegini destekleyecek minik biseyler koy mesela şal olabilir.