Kubra_6 Omutlu 😊 1 gün var canım 3 gün önce beta 0.100 çıktı umudum yok yani hasta olmayı bekliyorum 😊
Bsraao sehrengiz_8 bende senin gibiydim regliden 3 gün önce negatifti farkindaa değilim 3 gün gecikmiş bir baktım ki pozitif 7 haftaya gireceğiz yarın ❤️ darısı sizlerin basuna
mommyjean Omutlu göğüslerde ağırlık var hassas, ara ara geçiyor tabi. Bel ve kasıkta ağrı, dil ucunda acı hissi var, arada beyaz akıntı geliyor ama birkaç aydır oluyor bunlar yalancı belirti herhalde.
sehrengiz_8 Omutlu üzerine görme olmadı ise hemen bu kadar belirti olması biraz imkansız gibi ama net bir şey diyemem
Omutlu sehrengiz_8 zaten 8 gün süren adetim 3 gün surdu ve leke oldu 2 gun sonra bıttı kanda cıkmadı ama belırtıde çok var anlamadm
Ozgurunbetusu Omutlu umutlandırmak istemem canım ama aynısı bi arkadasımın başına geldi öğrendiğinde 8 haftalıktı bebek ve kanda çıkmamıştı yine ultrasypnla görüldü
Eflalli Bugün adet günüm inşallah olmam diye dua ediyorum ne yalan söyleyeyim kasıkta ağrılarım başladı adet öncesi böyle oluyor genelde bu kez şaşırtsa beni ne kadar mutlu olurum. Birde kızlar normalde göğüslerimde hassasiyet olurdu ve şişerdi ama bu kez göğüs uçlarımda yanma ve sızı var kendimi ümitlendirmekte istemiyorum ama belirti olabilir mi acaba ve sık idrara çıkma var 1 haftadır