Gizem2764 Bir kızım var gizem oğlum olsaydı kerem ali koyardım bir kızım daha olacak ikinciye hamileyim begüm veya Erva düşünüyorum hayırlısı bakalım
hatice3553 balkiz12 çok güzel bizim de cinsiyet belli değil ama kız olursa eğer ismimiz belli Gülce 🤗
SmyyKrty Bizimde henüz cinsiyeti belli değil ama kız olursa Asya erkek olursa Çınar veya Ayaz düşünüyoruz 🥰🌺
ilknuryakiskan Ben hamileliğimin başından beri kızım olacakmış gibi hissediyordum ADEL LENA koyacaktık. Ancak hissettiğim gibi değil oğlum olacak çok kararsız kaldık çünkü hiç beklemiyorduk ve sonunda ASİL KARAN’a karar verdik. Sağlıkla gelsin canım oğlum…
Berrins ilknuryakiskan bende aynı durumdayım 🙈 daha net değil ama yanlış hissedip bı çok kız ismi listeledim. Dr da erkek gibi dedi tek bir isim yok aklımda ☺️
Faddi54 Sim25 Kızım olacak İnşallah bir türlü karar veremedik çok karışan oluyor eşimin babaannesi bile karışıyor mübarek 🙄biz istiyoruz ki ravzanur olsun 🥰
Oaxell 18 haftalık hamileyim bende nasip olursa kızım olucak oğlumun adı Rüzgar 🤍 kızımın isminide Fyola istiyorum tabi eşimi ikna edebilirsem 🤗
Oznur2z1 Sim25 ikizlerim var Mila ve Mert şimdi bi kızım daha olucak allah nasip ederse leyla yada lila. Çocukların tercihi🙄