Semos2 Sim25 ilk gebeliğim ve cinsiyet daha belli değil ama, erkek olursa Mehmet Ensar :) kız ise Asel Mina :)) tabiii herşeyden önce sağlık🤲🏻
Fadoo Sim25 Bükre diye bi isimle karşılaştım hiç düşünmedim isim ama bu cok icimi ısıttı kızımda begendi galiba
esra-0505 Benim 2,5 yaşında oğlum var adı Gökalp . İsmini çok severek koyduk ikincisi daha 7 haftalık o yüzden cinsiyeti bilmiyoruz . İlki kadar içimize sinen bir isim süreç içinde buluruz inş 🤗
_dry_ Kizim olcak benim de 😍 30.haftamiza başlıyoruz ama hala bi isme karar veremedik. Kayla ve Karen isimlerini cok beğeniyorum bir de Vera. Sizce nasil?
ByMelody Ardenikom çok ağlıyor mu? Bi arkadaşım oğlunun ismini Arsen koydu, söylediğine göre bu isime sahip olanlar çok ağlarmış onu çok uyarmışlar ama dinlememiş ve şuan çok pişman
Ardenikom ByMelody cok şaşırdım benim oglum 2 yasında hıc aglamaz bebekkende çok sakindi..onun isimle bir alakası olacagını sanmıyorum denk gelmiştir
ElifBilgeAgah Sim25 kızıma Bilge Hatun ismini verdim. Şimdi ise erkek olursa Ağah öktem kız olursa da saliç gökçe ismini vereceğim.
ElifTnc Sim25 Oğlumun adı Görkem Mete, Allah kısmet ederse doğacak oğluma da Göktuğ Alp ismini düşündük🙏🏼