Lina998820 Mertimm kuran-ı Kerim de geçen Enfal suresi var isim de çok hoşuma gittiği için ben oğlumun adını ENFAL MEHMET koyacağım inşallah 55 gün sonra
2melekannesi_ Mertimm yahya,harun,ibrahim,ishak,isa gibi peygamber isimleri var birçok surede, onun dışında duha suresi var ben erkek ismi olarak yakıştırıyorum duha yı anlamı iyi araştırılmalı tabii :)
aselelif06 Mertimm oğlum olsaydı yusuf koyardım . Suresi de şok güzel hayatı da kendi de yani okusanız çok güzel
Mertimm Lina998820 Mehmet kayınpederimin adı Teşekkürler gene de Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻☺️
Semahatt 25 peygamber ismi geçiyor Hz. Adem (a.s) Hz. Idris (a.s) Hz. Nuh (a.s.) Hz. Hûd (a.s) Hz. Salih (a.s) Hz. Ibrahim (a.s) Hz. Ismail (a.s) Hz. Lût (a.s) Hz. Ishak (a.s) Hz. Yakûb (a.s) Hz. Yusuf (a.s) Hz. Eyyûb (a.s) Hz. şuayb (a.s) Hz. Musa (a.s) Hz. Harun (a.s) Hz. Davut (a.s) Hz. Süleyman (a.s) Hz. Zülkifl (a.s) Hz. İlyas (a.s) Hz. El- Yesâ (a.s) Hz. Yunus (a.s) Hz. Zekeriya (a.s) Hz. Yahya (a.s) Hz. Isa (a.s) Hz. Muhammed (s.a.v)
Emel0108 Mertimm Bilmem eşim çok sevdi koyalım dedi tanıdık bı hoca hanım var şu pandemi olmasa gider sorardım aslında