Merhaba hanımlar. Suan da 8 günlük bir anneyim🤱Bn her zamn normal doğum istemiştim. Bunun için 25.haftadan itibaren düzenli ½ saat yürüyüş yaptım. Egzersizlerrrr hareketlerrrr vs.😁ama nasip olmayınca olmuyormuş. 23.12.2020 carsamba aksami cok sancik olmaya başladı. 8.30 da başladı gece 12 ye kadar devam etti baktım iyice siddetleniyo bnde meryem ana otu almıştım onu koydum suya. Faydasi olacağını düşünmüştüm Bu arada sancilarim duzensizdi. Biraz yürüdüm hareketler yaptım fln. Bi baktım ot sonuna kadar açılmış. Bn sok oldum. Dedim.acaba gercekten bu kadar acilmam olmus mudur? Esimde ayni tepkiyi verdi. Neyse ağrılarım dediğim gibi düzensiz olunca pek takmamaya çalıştım gidip uyumak istedim. Ama savcıdan uyuyamiyordum. Hala duzen yoktu. Gece 2.30 da lavabo ya gittim bi parça düştüğünü hissettim. Hani içinizden bisey düşer. Hemen eşimi çağırdım parça düştü dedim noluyo fln cok korkmuştum. Hemen hastaneye gittik. Açılmama baktılar 2 cm dediler biraz bekledik sancilarim hala çoktu. Nst de 100 lerij üstünde çıkıyordu. Sabah 5 te suni sanci verdiler 7.30 a kadar cok şiddetli hissettim gercekten dayanamiyordum. Bni sezeryana alin dedim cidden dayanamiycam dedim. Bide o sırada bireyler daha düştü içimden. Parçalar ben esi olduğunu düşünüyorum çünkü bna bilgi vermediler. Ebe gelip bakti. Hemen doktoru aradı acil sezeryan dediler. Noluyo dedim kotu bisey mi var onlar da biz bu kanamayı sevmeyiz seni acilen almamız lazım.dediler. hissettin galiba kotu bisey olduğunu [dediler.] İstesende normal olmazdı dedi ebe. Zaten acilmam hic ilerlememisti. O an korktum. Sabah 8 de aldilar 10 gece doktorum geldi. 20 gece minnoş kızım. Melek Zümram geldi. Cok güzeldi. Doktor o sırada karnına basicam bisey olacak dedi. Tabi benim jeton dusmedi😁😁
Baktim bi aglama sesi nasil agliyo nasil agliyo teyzeleri. 🤩🤩😇😇
Hemen üstünü fln giydirdiler. O sırada midem.bulandi kusucaktim. Ama kusamadim.
Sonra kızına bak ne minnoş dediler. Hemen babasına götürdüler. Esim cok duygulanmis.
Neyse iste ameliyattan ciktim titreme almıştım. Ama gerçi bu kanama dan sonra oldu. Ama bundan sonra daha da artmisti.
Odaya geldim esim ve kizim oradaydı. Cok güzeldi esim cok mutluydu. Tabii bnde öyleydim 😁🤩
Bu arada hastaneden hic memnun kalmadik.(d.bakir) Agri kesici yapamaya 1 saat sonra geliyorlardi. İstediğimiz halde.
Cok ilgisizlerdi. Beş kuruş etmez. Çocuk doktoru gelip çocuğa bakti dokunmadı bile emiyormu evet dedim gitti
Kndi doktorum bi sıkıntı var mi ağrılarım var diyordum gidiyordu.
Ya insan bi bilgi verir soyle yapacaksınız böyle olacak böyle şeyler yapicaksin ne biliyim cidden hic bi bilgim yoktu.
Bu kadar kotu olduğunu dusunmedim. Sözde özel hastaneydi ama devlet bunlara bin çeker
Gaz sorunum olmasın diye bn evde kayisi suyu hazırlamıştım cok faydasi oldu.
Humana stil te anne sütü arttırıcı almıştım onu da yaptım hastanede gercekten sutum artmisti. Faydasinoldu . Hala kullanıyorum.
Kahve makinesi götürmüştüm su küçük olandan. Sıcak su için.
Kantinden almak istemedim.
Bide doğumdan sonra sıvı alımında şekersiz kahve içtim. Burdan duyduğum.kadarriyla bas ağrısı oluyormuş. Bas ağrısı hic yaşamadım.
Çantaya koyduklarımin cogunu kullanmadım depend gercekten ihtiyac. Hatta eve gelince de kullandım..
Sadece bisey sormak istiyorum. Sezeryan yapan annelerimiz varsa doğum sonrası dikkat edilmesi gerekenler nelerdir soylerlerse sevinirim ?😁😁🤩özellikle de dikisler alındıktan sonra.
Tabi sizler de istediğinizi sorabilirsiniz ♥️🤱👨👩👦🥰🥰