paradiseeeeee Merhaba kızlar Bağcılar eğitim Araştırma ya detaylı ultrasona giden varmı Serdar Kaya giden varmı nasıl bakıyorlar kaç dakka ilgileniyor
paradiseeeeee Havva_Altun iyikide gitmişim tertemiz ortalar 20/25 dakka baktı doktor sonra siyah beyaz resim ve dosya verdi bebeğim herşeyi yazıyor onunalıp kendi doktoruma gösterdim
Nupeell Havva_Altun Merhaba bende gittim Serdar beye ve memnun kaldım ilgileniyor yani ultrason kağıdı falan da veriyor 20-25 dk civarı sürüyor 🤗
Melek0586 Nupeell merhaba randevu almak için önce kadın doğumamı gidiyorsunuz peki onlarmı yönlerdiriyor bende randevu alıcamda nasıl bilmyiroum
paradiseeeeee Havva_Altun tabi tabi nerde sorsam 500 den fiyat başlıyor yazık. Günah şuan o kadar para veremem devletin imkanı varken o parayı çocuğumun başka eksiklerini alırım
Havva_Altun paradiseeeeee bende aynı düşüncedeyim çok haklısınız bende hastanelere sordum fakat 500-600 den asagı fiyat yok. Bu pandemi sürecinde de okadar para verilmez çocuğun eksiklerini alsak daha iyi 😌
paradiseeeeee Havva_Altun tabi canım yazık günah devletimizin imkanı varken neden yararlanmayalım saglıkla gelsin kuzular inşallah 🤲💙
paradiseeeeee Havva_Altun benim az kaldı inşallah 35.3 deyim darısı sana detaylıdan şokta çabucak geçiyor vakit yok kıyafet al yok ona bak buna bak bi bakmışsın 35 desin su gibi akar vakitler
Havva_Altun paradiseeeeee bende 21+2 zaman Nekadar da çabuk gecıyor. Sabırsızlıkla bekliyorum bebişi inşallah sağlıkla gelirler🙏🏼
Havva_Altun Melek0586 MHRS’den detaylı ultrason için perinatoloji bölümünden randevu alıyorsunuz bebeği inceliyorlar
Melek0586 Havva_Altun anladım yani önce kadın doğuma gitmeye gerek yok randevu bulabilirsek direk alabiliyoruz ölemi ben burda okumuştum kadın doğuma gidiliyor o yönlendiriyor diye