annelinko Bir yazı okudum hamile kalmadan önce bebeğin cinsiyeti için kız isteniyorsa yumurtlamadan bikaç gün önce erkek isteniyorsa yumurtlama günü ilişki gerekiyormuş doğru mu deneyen var mı
Kbryagci38 annelinko cinsiyetini ve kaderini Allahtan başka kimse belirleyemez canım öyle birşey yok Hayırlı evlat olsun kız oğlan ne fark eder
cimrym annelinko Y kromozomuna sahip spermlerin ömrü X kromozomuna sahip spermlere göre daha kısa. O yüzden yumurtlamadan 2-3 önce birliktelik olduğunda Y kromozomlu spermler azalacağından kız olma ihtimali fazla oluyor. Ama bu tabi ki bir ihtimal ne olacağını elbet Allah bilir☺️
annelinko Kbryagci38 tabii ki öyle kız da erkekte Allahtan ona bi şey demiyorum doğruluğunu merak ettim Rabbimden başkası bilemez tabi:)
annelinko cimrym evet bir kadın doğum uzmanında gördüm bende tıbben böyleymiş Rabbim daha iyi bilir tabi ama tutan da olmuş :)
Paprika annelinko hayır başka olmadı eşim şehir dışına çıkmıştı o yüzden gebeliğin o gün gerçekleştiğinden eminim
Angels-35 annelinko ben buna katılmıyorum aşılama ile hamile kaldım ve bunu bende duymuştum o yüzden hep oğlum olacak diye düşünmüştüm ama kızımız geliyor düşünün aşılama tedavisi yumurta çatladıgı zaman yapılıyor o zaman tüm aşılama yaptıranların oğlu olması gerekir bizim Kızçe bu tezi çürüttü 🙈
annelinko Paprika benimde yumurtlama öncesi oldu bide yumurtlama gününe denk gelirse bakalım hayırlısı olsun