balyanakoglum Happybabyyy günümüz aynı. 38 de muayneden 1 tün sonra gelmişti. Baya yoğun ve içinde kan damarları vardı. Tabi o nişansa 😊
2prens-annesi Happybabyyy bende 38+5 oldum ağrılarım var bi kaç gündür ama nişan gelmedi nisan gelmeden sanci gelir mi bilemiyorum 🤔 beklemedeyim
corekotu_1 Happybabyyy hic dert etmeyin nisani. Ben daha 2 gun once dogurdum ne nisanim gelmisti ne suyum. Sagolsun ebenin iki dksini aldi hepsini getirmesi 😂 o yuzden nisana suya degil acilmalara duzenli sancilara odaklanin derim ben 🤗
Ozbek42 Happybabyyy 39 dayım suan 3 gnüdür aralıklarla geliyor..ama sancı su gelmesi yok malesef. 3 cm açıklığım var
Happybabyyy balyanakoglum yaa. Muayenedem snra kanama da olabiliyo ya🙄 bnm nisanim gelmedi. Doguramiycak gibi his geliyo bazen🥺🥺
58Vildan Benim ilk gebeliğim de 38. Haftada gelmişti 40+5 te Hint yağı içtim de dogurdum hiç dogum belirtim yoktu şuan 38+6 yım hiç belirti yok keşke kanala olsun inse o duyguyu da tatsam
Happybabyyy 58Vildan belki yine 41 e yaklaşınca dogurursun cnm. Ikinci dogumlarda daha gec iniyomus kanala galiba
Nur1903 38+6 ne nişan ne açıklık ne sancı 0 belirti 🙄🙄 nişan gelmeden de doğum oluyordur belki diye kendimi umutlandırıyorum 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
balyanakoglum Happybabyyy 2970 zayıf bir bebiş ama 40 haftada yatıp suni alma konusunda kararsızım 5 gün falan daha beklenebilir bence 🤷♀️
Esraozcan52 Happybabyyy bilmiyorum bakalım pazar günü acilden nst ye git dedi o zaman herşey normelse bı sknti yoksa Çarşamba gününe kadar gelmezse yatış veririm en fazla o zamana kadar beklerim dedi suni mi sezeryan mi hiç bilmiyorum valla bişey demedi
Nur1903 Happybabyyy salı günü gideceğim o zaman öğreneceğim ne diyeceğini en son gittiğimde daha bekliyorduk vaktim olduğu için ama şimdi 39+2 de gideceğim bir yorum yapar 🤷🏼♀️🤷🏼♀️😒😒😒
Happybabyyy balyanakoglum bazi bebekler baya gelismis oluyo. Kakasini yapabliyolar. Neye gore risk faktoru oluyo onu bilemiyorum. Doktorun anlatip rahatlatmasi lazim bizi
balyanakoglum Happybabyyy bende bunu sordum suni alıp sezeryana dönmesinden korkuyorum dedim Bana dediği sezeryana dönecek bebek bellidir suyu azdır veya iri bebektir. Sende ikisi de olmadığı için normal olacaktır dedi. Ama o kadar çok hikaye duydum ki suni ile başlayıp sezeryana dönen 😔nolcak bilmiyorum 🤷♀️