Papatya0605 Kızlar ben ilk kızımda emzik kullanmadım bunda kullanmalımıyım yardımı oluor mu ? Bide hanfş marka kullanıyorsunuz çok pahalı olmayan güvenilir damak şeklini bozmayan emzikler var mı emzik hakkında sıfır bilgiye sahibim ilk kızımda vermediğim için
Babyy1S Papatya0605 damak yapisini bozuyor dediler fakat ben wee marka aldm her agladiginda beni emmek istiyor fakat emmek degilde agzinda tutuyor memeyi bu yuzden ben agladiginda emzik veriyorum rahatlik oluyor
mlsmrtgl Papatya0605 Bence emzik bebekten bebeğe değişir. Yoran aşırı meme isteği olmayan bir bebeğe gözlemlemeden doğar doğmaz emzik verilmesine karşıyım. Gözlemlersiniz eğer sizi yormazsa vermeyin bence.
Busbus58 Papatya0605 chicco markasını öneririm çok iyi. Ben 0-2 ay olanı aldım 2 li satılıyor. Bence emzik tutsun gerçekten çok rahatlarsınız . Gece gündüz emain demiyorum en azından uykuya dalarken verseniz yeterli oluyor
Papatya0605 mlsmrtgl doğru diyorsunuz aslınds ilk kızımda hiç zorlanmadım ama bana çok yüklenmişti mamada almamıştı denememiştim hiçbirini sadece emzircem demiştim bi kaç ayda 50 kilo olmuştum geri😀 sömürmüştü yani beni 3 yaşında hamile kalınca bıraktı daha emiyordu😂 acaba diyorum en azından emzik mi versem gene bağımlı etmem asla sonuçta kçük bi kızım daha var bende bilmiyoeum nasıl yapacağımı bi yanım ver diyor bi yanım verme
Papatya0605 Busbus58 tamam canım bunada bakacağım teiekkür ederim evet sık asla vermem emer uyumaya bıraktığım zaman arada bi veririm sonuçta üç yaşında bi kızım daha var onlada ilgilenmem gerekecek babada var evet ama gün içinde ben evde olacağım eşim çalışıypr çünkü
Arnisa Awent’İn ikili emziğini aldım kutusunda. İndirimli aldım trendyolldan. Gece parlıyor hani düşerse yatağında kolay bulunsun diye . İnşallah kızım doğunca sever 😊